Σε λιγότερες από είκοσι ημέρες ο Αντώνης Ρέμος κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ!

Ναι είναι γεγονός, ο Αντώνης Ρέμος ολοκληρώνει τη μουσική επάνοδο με την άφιξη της καινούριας δισκογραφικής δουλειάς του.

Τριάμισι χρόνια μετά το άλμπουμ «Η Καρδιά Με Πηγαίνει Εμένα» και επιτυχίες όπως ήταν τα τραγούδια «Μην Ξαναρθείς», «Βρέξε Ουρανό Εγωισμό», «Αναπάντητα» και άλλα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης είναι πλέον έτοιμος να παρουσιάσει στον κόσμο το νέο υλικό που έχει συλλέξει.

Μέσα στο πλαίσιο αυτό, μάλιστα, έχουμε γνωρίσει τέσσερα μουσικά κομμάτια που έχουν αφήσει το στίγμα τους.

Ο δρόμος ξεκίνησε από τη σαρωτική επιτυχία του «Λένε», η οποία κυρίευσε στην κορυφή του ελληνικού airplay επί σειρά εβδομάδων, συνεχίστηκε με το «Όλα Περνούν», την ελληνική μεταφορά της ιταλικής συμμετοχής στη Eurovision το 2015 και το ντουέτο με το Γιάννη Βαρδή στο «Δώσ’ Μου Μια Αγκαλιά», ώστε ο Αντώνης Ρέμος να γίνει… «όλος δικός μας»

Το νέο τραγούδι του Αντώνη Ρέμου με τίτλο «Όλος Δικός Σου» κυκλοφορεί επίσημα εδώ και δύο εβδομάδες, προλαβαίνοντας μέσα στο διάστημα αυτό να αναστατώσει τις ραδιοφωνικές συχνότητες και να εκτιναχθεί στο Νο2 του airplay.

Παράλληλα με τις ζωντανές εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη και στο «Stage Live» που βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και λίγες εβδομάδες, ο Αντώνης Ρέμος συμπληρώνει το σκηνικό με το νέο ολοκληρωμένο δίσκο του.

Όπως μαθαίνουμε, η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί από τη Heaven Music για την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου!

Αφήστε το σχόλιό σας