Οι Αντώνης Ρέμος & Μελίνα Ασλανίδου επαναλαμβάνουν την επιτυχημένη συνεργασία τους στη Θεσσαλονίκη και στο «Stage Live»!

Τους είδαμε μαζί επί σκηνής το καλοκαίρι του 2013 στην Αθήνα, τους ακούσαμε στο ντουέτο «Τετάρτη Βράδυ», αλλά και τους απολαύσαμε πριν λίγο καιρό στις θέσεις των κριτών στο «TheVoice», όπου και θα συνεχίσουν την παρουσία τους.

Ο Αντώνης Ρέμος και η Μελίνα Ασλανίδου, για τους οποίους γίνεται ο λόγος, ενώνουν για ακόμη μία φορά τις δυνάμεις τους και ετοιμάζουν τις αποσκευές τους με προορισμό τη Θεσσαλονίκη!

Ως είθισται, η «Νύμφη του Βορρά» την περίοδο Αυγούστου – Σεπτεμβρίου αποτελεί – διαχρονικό – τόπο έλξης των δημοφιλέστερων καλλιτεχνών του ελληνικού πενταγράμμου, κάτι που αποδεικνύεται για άλλη μία χρονιά καθώς στην πόλη έχει ήδη ξεκινήσει τις εμφανίσεις του ο Νίκος Βέρτης και ακολουθεί σε λίγες ημέρες ο Πάνος Κιάμος μαζί με την Αγγελική Ηλιάδη και τους Vegas.

Αντώνης Ρέμος και Μελίνα Ασλανίδου, με τη σειρά τους λοιπόν, συνεχίζουν μία ξεχωριστή συνεργασία γεμάτη όμορφες μουσικές στιγμές στο «Stage Live», το νυχτερινό κέντρο που θα τους φιλοξενήσει στη Θεσσαλονίκη.

Η πρεμιέρα των δύο καλλιτεχνών στο «Stage Live» είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας