Αντώνης Ρέμος και Παντελής Παντελίδης συνεργάζονται την ερχόμενη άνοιξη!

Ο Αντώνης Ρέμος και ο Παντελής Παντελίδης διασταυρώνονται καλλιτεχνικά για πρώτη φορά.

Γνωρίστηκαν μακριά από τα φώτα της πίστας και ανέπτυξαν μία σχέση αλληλοεκτίμησης. Ο ένας έχει καταγράψει μία εικοσαετή πορεία με αναρίθμητες επιτυχίες. Ο δεύτερος έχει αποτιναχθεί από τον χαρακτηρισμό του πρωτοεμφανιζόμενου και έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της εποχής.

Χωρίς αμφιβολία μία ενδεχόμενη συνύπαρξη των δύο καλλιτεχνών θα προσφέρει αποκλειστικά όμορφες μουσικές στιγμές. Η είδηση της ημέρας είναι ότι ο Αντώνης Ρέμος και ο Παντελής Παντελίδης πήραν όντως την απόφαση να ενώσουν τις φωνές τους την ερχόμενη άνοιξη.

Βέβαια, τα τυχερά άτομα που θα απολαύσουν διά ζώσης τον Αντώνη Ρέμο και τον Παντελή Παντελίδη στη σκηνή βρίσκονται ανάμεσα στον απόδημο ελληνισμό της Αυστραλίας.

Το Σάββατο 7 Μαΐου 2016, περίπου δεκατέσσερις χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη βάση τους, ο Αντώνης Ρέμος και ο Παντελής Παντελίδης θα τραγουδήσουν ζωντανά για την ελληνική διασπορά σε μία συνεργασία που ευχόμαστε να δούμε κάποια στιγμή και στα εδάφη της χώρας μας στο απώτερο μέλλον.

 

Αφήστε το σχόλιό σας