Ο Αντώνης Ρέμος μας βοηθά να «τρυπώσουμε» στα παρασκήνια των γυρισμάτων για την οπτικοποίηση του νέου του single!

Σύντομα ο Αντώνης Ρέμος θα μας χαρίσει ένα ολοκαίνουριο τραγούδι που θα μας βάλει ακόμη βαθύτερα στο κλίμα για τη νέα δισκογραφική δουλειά του.

Τριάμιση χρόνια μετά το τελευταίο άλμπουμ του, «Η Καρδιά Με Πηγαίνει Εμένα», ο δημοφιλής τραγουδιστής συλλέγει προσεκτικά τα μουσικά ακούσματα που θα κάνουν πράξη άλλον έναν επιτυχημένο δίσκο στην πλούσια σταδιοδρομία του.

Από το καλοκαίρι του 2015 έως σήμερα, ο Αντώνης Ρέμος μας έχει προσφέρει τρία διαφορετικά singles με το δικό τους χαρακτηριστικό ύφος.

Πρώτα από όλα, φυσικά, το «Λένε». Μία τεράστια επιτυχία σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Νίκου Μωραΐτη, η οποία κατέκτησε την πρωτιά του airplay για το ελληνικό ρεπερτόριο και εξακολουθεί να διαθέτει σχεδόν αδιάκοπη παρουσία στην εικοσάδα της ίδιας κατάταξης.

Το προηγούμενο φθινόπωρο, ο τραγουδιστής έκανε την έκπληξη μεταφέροντας στα ελληνικά την ιταλική συμμετοχή στη Eurovision της περυσινής χρονιάς. Το «Il Volo» των Grande Amore μετετράπη στο «Όλα Περνούν», με τη στιχουργική συνδρομή του Νίκου Μωραΐτη και τη δυναμική ερμηνεία του Αντώνη Ρέμου.

Φέτος την άνοιξη, ο Αντώνης Ρέμος ερμήνευσε μαζί με το Γιάννη Βαρδή το «Δώσ’ Μου Μια Αγκαλιά», ένα από τα ακυκλοφόρητα τραγούδια που άφησε παρακαταθήκη ο αείμνηστος Αντώνης Βαρδής, ο δημιουργός που έδωσε στον καλλιτέχνη συγκλονιστικές επιτυχίες όπως τα «Δυο Ψέματα», «Η Νύχτα Δυο Κομμάτια», «Φεγγάρια Χάρτινα», «Ποτέ», «Έχω Εσένα», «Δεν Κατάφερα» και «Θέλω Να Μάθω».

Η τετράδα συμπληρώνεται

Η τετράδα των νέων τραγουδιών δε θα μπορούσε να συμπληρωθεί καλύτερα, παρά μόνο με τον τρόπο που άνοιξε.

Ο Αντώνης Ρέμος έχει ολοκληρώσει το καινούριο του single και όπως ο ίδιος αποκάλυψε μέσω μίας δημοσίευσής του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, αυτή τη στιγμή πραγματοποιεί τη μετουσίωσή του σε εικόνα.

Δείτε την ανάρτηση του Αντώνη Ρέμου παρακάτω:

Αρχίσαμε τα γυρίσματα ….. καινούριο τραγούδι έρχεται …….!!!!!!

A post shared by Antonis Remos (@aremovic) on

Ο εφετινός χειμώνας θα βρει τον Αντώνη Ρέμο στη Θεσσαλονίκη, καθώς από τις 11 Νοεμβρίου θα εμφανίζεται στο «Stage Live».

 


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αφήστε το σχόλιό σας