Μαζί με τον παγκοσμίου φήμης Eros Ramazzotti θα μοιραστεί τη σκηνή ο Αντώνης Ρέμος.

Μαζί θα τραγουδήσουν σε ελληνικό έδαφος ο Αντώνης Ρέμος με τον Ιταλό Eros Ramazzotti.

Τελικά, η φωτογραφία που δημοσίευσε χθες (26/5) ο Έλληνας καλλιτέχνης στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μαζί με το διάσημο Ιταλό συνάδελφό του, δεν προερχόταν απλά από ένα ταξίδι αναψυχής.

Ο Αντώνης Ρέμος πρόκειται να δώσει το «παρών» για άλλο ένα καλοκαίρι στο καθιερωμένο πλέον καλοκαιρινό πάρτι σε γνωστό στέκι της Μυκόνου, το οποίο δίνει συνεχώς τροφή για ποικίλα σχόλια.

Η επιδειξιομανία, η μεγαλομανία και η ματαιοδοξία όσων παρακολουθούν την εκάστοτε εκδήλωση και τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ που ξοδεύονται για ένα και μόνο τραπέζι πλάι στο κυκλαδίτικο κύμα μπαίνουν διαρκώς στο «μάτι του κυκλώνα».

Στο αμιγώς μουσικό σκέλος της είδησης, η παραδοσιακή πια φαντασμαγορική συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο «νησί των ανέμων» στέκεται πυλώνας για κορυφαίες συνεργασίες με ονόματα διεθνούς βεληνεκούς.

Το περυσινό καλοκαίρι, ο Αντώνης Ρέμος μοιράστηκε τη σκηνή που στήνεται ειδικά για το σκοπό αυτό στις όχθες της παραλίας στην Ψαρού μαζί με το κορυφαίο συγκρότημα των Gipsy Kings, σε μία βραδιά που παρευρέθηκε ακόμα και ο Leonardo DiCaprio, ενώ το καλοκαίρι του 2014 προσκεκλημένος του ήταν ο θρύλος Julio Iglesias.

Στις 27 Ιουλίου, το σκηνικό θα επαναληφθεί από κάθε άποψη.

Η συναυλία θα γίνει πόλος έλξης για κροίσους από διάφορες γωνίες του πλανήτη αλλά και για Έλληνες που θα δώσουν τη «μάχη» των ευρώ προκειμένου να απολαύσουν δια ζώσης στη Μύκονο την κατά τ’ άλλα μαγική – όπως αναμένεται – συνύπαρξη του Αντώνη Ρέμου με το διεθνούς φήμης τραγουδιστή Eros Ramazzotti σε μία αξέχαστη νύχτα γεμάτη έρωτα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας