Με τον Eros Ramazzotti είχε την ευκαιρία να μοιραστεί μερικές στιγμές ο Αντώνης Ρέμος.

Μία απρόσμενη για το κοινό συνάντηση είχε ο Αντώνης Ρέμος, καθώς βρέθηκε με τον Eros Ramazzotti!

Ο πρώτος αποτελεί έναν από τους πιο καταξιωμένους και αναγνωρισμένους καλλιτέχνες που συναντά κανείς στη γενιά του και συνάμα στην ελληνική μουσική του σήμερα.

Ο δεύτερος είναι ένας από τους διασημότερους Ιταλούς τραγουδιστές, τόσο στη χώρα του όσο και στα πέρατα της Ευρώπης. Έχει συνυφανθεί μουσικά με τον έρωτα και πώς να μη συνέβαινε αυτό εξάλλου όταν «έρωτας» είναι το ίδιο το όνομά του.

Μολονότι οι καλλιτεχνικές πορείες τους δεν έχουν διασταυρωθεί έως τώρα, γεγονός είναι ότι διαθέτουν αρκετά κοινά. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς και αγαπημένοι στις χώρες τους, οι οποίες παρομοίως μοιράζονται πολλά, έχουν κυκλοφορήσει δεκάδες επιτυχίες και μοιράζονται βέβαια την ίδια αγάπη για τη μουσική και το τραγούδι.

Οι δύο καλλιτέχνες συναντήθηκαν από κοντά στο Μιλάνο της γειτονικής Ιταλίας και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν μερικές στιγμές ξεκούρασης και συζήτησης.

Ο Αντώνης Ρέμος δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία από ταξίδι αναψυχής που πραγματοποίησε στην πόλη του ιταλικού βορρά και συγκεκριμένα από την επαφή που είχε με τον Eros Ramazzotti, προκαλώντας δεκάδες σχόλια θαυμασμού!

«Ήταν χαρά να σε συναντήσω Eros Ramazzotti, είσαι ένας σπουδαίος άνθρωπος! Η Ελλάδα σε περιμένει.», ήταν το μήνυμα του Έλληνα καλλιτέχνη για τον Ιταλό συνάδελφό του, καλώντας τον με τη σειρά του να επισκεφθεί τη χώρα μας.

Δείτε επίσης:
Αντώνης Ρέμος και Μέλισσες ταξιδεύουν το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Αντώνης Ρέμος - Μέλισσες - Live 2017 - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας