Ο Αντώνης Ρέμος έσμιξε με τον Eros Romazzotti στη Μύκονο, στην πιο χλιδάτη συναυλία του καλοκαιριού.

Μία φαντασμαγορική (και γεμάτη πολυτέλεια) συναυλία έδωσαν στη Μύκονο ο διεθνούς φήμης Eros Ramazzotti και ο δικός μας κορυφαίος Αντώνης Ρέμος, την Πέμπτη 27 Ιουλίου.

Ο Έλληνας καλλιτέχνης έδωσε το «παρών» για άλλη μία χρονιά στο καθιερωμένο πλέον καλοκαιρινό πάρτι που διοργανώνεται σε γνωστό κατάστημα του κυκλαδίτικου νησιού, εκδήλωση που δίνει συνεχώς τροφή για σχόλια, αλλά παράλληλα στέκεται και πυλώνας για κορυφαίες συνεργασίες του Αντώνη Ρέμου με ονόματα παγκοσμίου βεληνεκούς.

Το περυσινό καλοκαίρι, μοιράστηκε τη σκηνή που στήνεται ειδικά για το σκοπό αυτό στις όχθες της παραλίας στην Ψαρού μαζί με το κορυφαίο συγκρότημα των Gipsy Kings, σε μία βραδιά που παρευρέθηκε ακόμα και ο Leonardo DiCaprio, ενώ το καλοκαίρι του 2014 προσκεκλημένος του ήταν ο θρύλος Julio Iglesias.

Φέτος, ο Αντώνης Ρέμος έσμιξε στο «νησί των ανέμων» με τον Eros Ramazzotti, έναν από τους διασημότερους Ιταλούς τραγουδιστές, τόσο στη χώρα του όσο και στα πέρατα της Ευρώπης. Ο Eros Ramazzotti έχει συνυφανθεί μουσικά με τον έρωτα και πώς να μη συνέβαινε αυτό εξάλλου όταν «έρωτας» είναι το ίδιο το όνομά του.

Μολονότι οι καλλιτεχνικές πορείες τους δεν είχαν διασταυρωθεί μέχρι πριν, διαθέτουν αρκετά κοινά. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς και αγαπημένοι στις χώρες τους, οι οποίες παρομοίως μοιράζονται πολλά, έχουν κυκλοφορήσει δεκάδες επιτυχίες και έχουν την ίδια αγάπη για τη μουσική και το τραγούδι.

Η συναυλία του Αντώνη Ρέμου με τον Eros Ramazzotti στη Μύκονο έγινε πόλος έλξης για κροίσους από διάφορες γωνίες του πλανήτη αλλά και για Έλληνες, οι οποίοι χρειάστηκε να καταβάλουν ποσά που ξεκινούσαν από τα 3.000 ευρώ και έφταναν στα 10.000 ευρώ για να απολαύσουν την κατά τ’ άλλα μαγική συνύπαρξη των δύο καλλιτεχνών.

Φωτογραφίες

Δείτε επίσης:
Ο Αντώνης Ρέμος συστήνει τη νέα καλοκαιρινή επιτυχία «Ώπα»

Αντώνης Ρέμος - Antonis Remos - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας