Μία ευχάριστη έκπληξη δέχθηκε ο Αντώνης Ρέμος από τα αγαπημένα του πρόσωπα κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στην Πάτρα.

Ο Αντώνης Ρέμος γιόρτασε τα γενέθλιά του επί σκηνής!

Τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, ο γνωστός τραγουδιστής έδωσε την προγραμματισμένη συναυλία του μαζί με τις Μέλιssεs στην Πάτρα και στο Γήπεδο της Παναχαϊκής, στο πλαίσιο της κοινής καλοκαιρινής περιοδείας τους, σε μία ημέρα που συνέπιπτε με την ημερομηνία της γέννησής τους.

Το κλίμα που ήταν εξ αρχής εορταστικό, μιας και η εμφάνιση συνδυάστηκε με τη γιορτή της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας, έφτασε στην αποκορύφωσή του με την απρόσμενη έκπληξη που είχαν ετοιμάσει για τον Αντώνη Ρέμο η οικογένεια και οι στενοί φίλοι του.

Όπως αναφέρεται, τη συναυλία παρακολούθησε η σύζυγός του Υβόννη Μπόσνιακ μαζί με την κόρη τους, αλλά και ο Κώστας Μπερτάκης με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Παρότι ο καλλιτέχνης δε βρισκόταν στη βάση του, η απόσταση έως την πόλη της Πάτρας ήταν τέτοια που επέτρεψε στα αγαπημένα του πρόσωπα να κάνουν ένα σύντομο ταξίδι έως εκεί ώστε να του ευχηθούν και να περάσουν μαζί του τη βραδιά.

Καθώς τραγουδούσε, ο Αντώνης Ρέμος διεκόπη από τρία μικρά παιδιά που ανέβηκαν στη σκηνή κρατώντας μία τούρτα, για να ξεκινήσει αμέσως μετά σύσσωμα το στάδιο να τραγουδά το «Happy birthday» στον αγαπημένο καλλιτέχνη του.

Δείτε το video της έκπληξης παρακάτω:

Σπάνιο video: Ο Αντώνης Ρέμος στην πρώτη του εμφάνιση
στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσ/νίκης 1992

Αντώνης Ρέμος - Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης 1992 - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας