Ο Αντώνης Ρέμος «ντύνει» με εικόνα την καινούρια επιτυχία του, κολλώντας τα «Σπασμένα Κομμάτια Της Καρδιάς».

Στη νέα μεγάλη επιτυχία του δίνει μορφή ο Αντώνης Ρέμος.

Τον προηγούμενο Δεκέμβριο, ο δημοφιλής καλλιτέχνης κυκλοφόρησε τη νέα δισκογραφική δουλειά του προκειμένου να κολλήσει τα «Σπασμένα Κομμάτια Της Καρδιάς» με ατού τις ζεστές ερμηνείες σε δώδεκα υπέροχα τραγούδια.

Ο ομώνυμος δίσκος που έγινε τόπος συνάντησης καταξιωμένων και επιτυχημένων δημιουργών περιέχει τρεις ήδη αγαπημένες και δοκιμασμένες επιτυχίες («Λένε», «Όλα Περνούν», «Δώσ’ Μου Μια Αγκαλιά») μαζί με ολοκαίνουρια τραγούδια που ξεχωρίζουν και αυτά ένα προς ένα με τη σειρά τους.

Μετά τον προάγγελο του «Όλος Δικός Σου», απολαμβάνουμε τον Αντώνη Ρέμο να μας γοητεύει με το ομότιτλο κομμάτι του άλμπουμ, «Σπασμένα Κομμάτια Της Καρδιάς».

Σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη, η δυναμική μπαλάντα έχει κατακτήσει κοινό και ραδιόφωνα, κυριαρχώντας στην κορυφή του ελληνικού Airplay Chart επί τέσσερις συνολικά εβδομάδες (εκ των οποίων οι τρεις συνεχόμενες).

Στο κατώφλι της ολοκλήρωσης των εμφανίσεών του στο «Fantasia», ο Αντώνης Ρέμος μετουσιώνει σε εικόνα τα «Σπασμένα Κομμάτια Της Καρδιάς» και, όπως προϊδεάζει το teaser, το τελικό video clip αναμένεται μοναδικό.

Έρχεται την Πέμπτη 8 Ιουνίου από τη Heaven Music.

Δείτε επίσης: Ο Αντώνης Ρέμος κολλάει
τα «Σπασμένα Κομμάτια Της Καρδιάς» με νέο single

Αντώνης Ρέμος - Antonis Remos (2017) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας