«Δεν Ακούω Κανέναν», τραγουδά ο Αντώνης Ρέμος σε ένα τραγούδι που εμείς, πάντως, πρόκειται να ακούσουμε πολύ το καλοκαίρι.

Ο Αντώνης Ρέμος μετρά αντίστροφα για την κυκλοφορία του πρώτου τραγουδιού του με την ετικέτα της Panik Records.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης πήρε πριν λίγο καιρό τη σημαντική απόφαση να αλλάξει δισκογραφική στέγη μετά από οχτώ χρόνια και να ανοίξει μία νέα σελίδα στην απόλυτα επιτυχημένη σταδιοδρομία του που εκτείνεται δισκογραφικά σε μήκος 22 χρόνων.

Ο Αντώνης Ρέμος προχωρά στο επόμενο κεφάλαιο με τα εφόδια της ένδοξης καριέρας του, αλλά και με τη μεγάλη επιτυχία της τελευταίας δισκογραφικής δουλειάς του, «Σπασμένα Κομμάτια Της Καρδιάς», από την οποία προέκυψαν τραγούδια που κατέκτησαν την πρώτη θέση στις ραδιοφωνικές μεταδόσεις, όπως το «Όλος Δικός Σου» και το ομότιτλο.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης είναι έτοιμος να μοιραστεί το ολοκαίνουριο τραγούδι του, εγκαινιάζοντας επίσημα τη συνεργασία με τη νέα δισκογραφική εταιρεία του.

Ο τίτλος του είναι «Δεν Ακούω Κανέναν» και συστήνει έναν ανανεωμένο Αντώνη Ρέμο με εμφανή καλοκαιρινή διάθεση και χαρακτηριστικό pop ήχο που δεν περνά απαρατήρητος.

Η μουσική είναι δημιουργία του έμπειρου Τάκη Μπουγά και τους στίχους γράφει η εξαιρετική Ελένη Γιαννατσούλια, η οποία έχει να συνεργαστεί με τον Αντώνη Ρέμο από το μακρινό 1999.

Το «Δεν Ακούω Κανέναν» κυκλοφορεί τη Δευτέρα 23 Απριλίου από την Panik Records.

«Οι φίλοι μου, μου λένε κάνε πίσω, προτού εσύ μ’ αφήσεις να σ’ αφήσω
Όλοι μου οι φίλοι μού λένε θα πάθω, τελειώνω το ποτό μου και τους διαγράφω…
…Δική μου είναι η ζωή»

Πριν λίγες ημέρες, ο Αντώνης Ρέμος ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στο «Αθηνών Αρένα», όπου είχε στο πλευρό του την Ελένη Φουρέιρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την επόμενη σεζόν θα συναντήσει στη σκηνή του ίδιου νυχτερινού κέντρου τη Δέσποινα Βανδή.

 

Αφήστε το σχόλιό σας