Τι σχεδιάζουν μαζί στο στούντιο ο Αντώνης Ρέμος και η Demy;

Μία απρόσμενη συνεργασία – έκπληξη ετοιμάζουν ο Αντώνης Ρέμος και η Demy!

Ένας από τους κορυφαίους καλλιτέχνες του σήμερα στην ελληνική μουσική σμίγει με το «χρυσό» κορίτσι της ελληνικής δισκογραφίας, μία από τις πιο επιτυχημένες φωνές της γενιάς της και, όπως υποστηρίζουν με σιγουριά, αυτό που θα απολαύσουμε θα είναι ωραίο!

Η επικείμενη μουσική συνεύρεση έγινε γνωστή με μία κοινή φωτογραφία τους, που δημοσίευσαν αμφότεροι οι τραγουδιστές στα κοινωνικά δίκτυα, από την ώρα που δούλευαν μαζί στο στούντιο, προξενώντας παράλληλα τον ενθουσιασμό και την περιέργεια του κοινού.

Συνδετικοί κρίκοι γι’ αυτήν την αναπάντεχη συνάντηση θα μπορούσε -πιθανώς- να ήταν τουλάχιστον δύο άτομα:

Τόσο ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος που έχει συνεργαστεί επιτυχημένα και με τους δύο («Είναι Στιγμές», «Τώρα Επιζώ», «Τα Χιλιόμετρα Όλα» με τον Αντώνη Ρέμο κ.ά. και «Πόσες Χιλιάδες Καλοκαίρια», «Όσο Ο Κόσμος Θα Έχει Εσένα», «Θα Μείνεις Φεύγοντας» κ.ά. με την Demy)  όσο και ο Γιώργος Σαμπάνης, με τον οποίο ο Αντώνης Ρέμος έχει κυκλοφορήσει επιτυχίες όπως τα «Λένε«, «Μην Ξαναρθείς» και «Σπασμένα Κομμάτια Της Καρδιάς» και που η Demy συνυπάρχει δισκογραφικά μαζί του για πρώτη φορά στο επερχόμενο τραγούδι της «Μ’ Εκδικείσαι».

Κοινός συνεργάτες και των δύο καλλιτεχνών είναι επιπλέον και ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης.

Ό,τι και να ισχύει, θα μάθουμε σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη συνεργασία – έκπληξη που ανυπομονούμε να ακούσουμε.

Η ανάρτηση του Αντώνη Ρέμου:

Η δημοσίευση της Demy:

 

Αφήστε το σχόλιό σας