Τη δική του απάντηση δίνει ο Αντώνης Ρέμος στις δηλώσεις της Ελένης Βιτάλη που συζητήθηκαν.

Ο Αντώνης Ρέμος δίνει συνέντευξη στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» και τον Χρήστο Φερεντίνο, απαντώντας στην Ελένη Βιτάλη.

«Έχεις καλή φωνή; Έγινε μία δήλωση αμφισβήτησης από την Ελένη Βιτάλη», ρωτά ο Χρήστος Φερεντίνος.

«Μπορεί κάποιος να κρίνει το στυλ μου, αλλά δεν δέχομαι από κανέναν να πει ότι δεν έχω καλή φωνή. Έχω δώσει εξετάσεις με τεράστιους κριτές. Η Βιτάλη είπε μια φράση άτοπη. Είναι δικαίωμά της να πει ό,τι θέλει, αρκεί να μπορεί να το τεκμηριώσει. Δεν έχει έρθει ποτέ να με δει. Εύχομαι να πάνε καλά με τη Μαρινέλλα και τη Γλυκερία. Θα είναι ένα δυνατό σχήμα και, άμα μπορέσω, θα ήθελα να πάω», απάντησε ο Αντώνης Ρέμος.

Πώς είχε προκληθεί η φασαρία με τις δηλώσεις της Ελένης Βιτάλη;

«Δε μου αρέσει καθόλου η σημερινή λαϊκή σκηνή. Έχει ένα μεγάλο κίνδυνο, να χαθεί η ελληνική μουσική τελείως. Δεν έχει να κάνει καθόλου με τις ρίζες μας. Έχει να κάνει με την εκάστοτε μόδα από όπου και αν έρχεται από τη Δύση. Είναι μία μίμηση. Γίνεται κάτι λάθος τώρα και μετά πηγαίνουμε μπούσουλα», είχε δηλώσει μπροστά στις τηλεοπτικής κάμερες η καλλιτέχνιδα πριν λίγο καιρό.

Στη συνέχεια έγινε πιο συγκεκριμένη και αναφέρθηκε στην Πάολα και στον Αντώνη Ρέμο:

«Βγαίνει τώρα ο Ρέμος και τα ρεμάκια του… Δεν έχω τίποτα με το παλικάρι, αλλά κακά τα ψέματα, ούτε καλός τραγουδιστής είναι, τίποτα δεν είναι. Λέω ότι δεν είναι καλός τραγουδιστής, δε λέω ότι δεν είναι καλός άνθρωπος, δεν ξέρω», είχε πει.

Αφήστε το σχόλιό σας