Ο Αντώνης Φωκάς μας συστήθηκε πέρσι μέσα από το μουσικό παιχνίδι X-Factor και τώρα ήρθε η στιγμή να μας παρουσιάσει το πρώτο του τραγούδι!

Είναι μόλις 21 ετών κι ασχολείται με τη μουσική από πολύ μικρός. Το μεγάλο βήμα στη μουσική του πορεία του δόθηκε πριν μερικούς μήνες, καθώς έλαβε μέρος στο μουσικό talent show X Factor. Ήταν ένα από τα αγόρια της ομάδας του Γιώργου Θεοφάνους που κέντρισε τα βλέμματα, τόσο με το νεανικό του στυλ, όσο και με την καθαρή λαϊκή φωνή του στα live shows του παιχνιδιού.

Ένα χρόνο μετά κι έχοντας δουλέψει μαζί με το Γιώργο Θεοφάνους και το Γιώργο Χατζηνάσιο στο Baraonda, καθώς και στο πλευρό του Σταμάτη Γονίδη σε διάφορες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, είναι έτοιμος να μας παρουσιάσει το πρώτο του τραγούδι με τίτλο «Τι κι αν μου λέγανε».

Το τραγούδι κυμαίνεται σε απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση φέρνοντας μας ένα «φρέσκο» αέρα. Η μουσική κι οι στίχοι στην πρώτη δισκογραφική δουλειά είναι δικοί του και μέσα από αυτό, ο Αντώνης, ξετυλίγει ένα μέρος του εαυτού του, που δεν γνωρίζαμε!

Το τραγούδι κυκλοφορεί από την Spicy

Αφήστε το σχόλιό σας