Ο Αντώνης Φωκάς είναι μόλις 20 ετών κι ασχολείται με τη μουσική από πολύ μικρός. Το μεγάλο βήμα στη μουσική του πορεία ήρθε πριν μερικούς μήνες, καθώς έλαβε μέρος στο μουσικό talent show X Factor.

αντώνης φωκάςΑπό την πρώτη του σκηνική παρουσία μπροστά στους κριτές, απέσπασε πολύ καλά σχόλια κι ο δρόμος για τα live shows του ανοίχτηκε, όχι όμως τόσο εύκολα. Ένα μικρό ευτράπελο στο chair challenge παραλίγο να τον αφήσει εκτός… Ο Γιώργος Θεοφάνους όμως τον πίστεψε πραγματικα και του έδωσε το πολυπόθητο εισιτήριο για τη συνέχεια. Εξάλλου δεν μπορεις να κόψεις τα φτερά ενός νέου, ταλαντούχου παιδιού απο μια κακή στιγμή. Συμφωνείτε;

Το πρώτο live show πραγματοποιήθηκε κι ο Αντώνης με τη βοήθεια του κοινού που τον ψήφισε, πέρασε και στο επόμενο.

Είστε έτοιμοι να μάθετε όμως και μερικά πράγματα γι’αυτόν τα οποία δεν ξέρετε;

Ο Αντώνης είναι τύπος της παρέας και του αρέσει πολύ να μαζεύεται με τους φίλους του στο σπίτι για ταινίες, παιχνίδια και συζητήσεις.

Έχει κάνει αρκετά live στην Αθήνα, αλλά και την επαρχεία που του έχουν δώσει την εμπειρία που χρειάζεται ώστε να πατάει καλά τα πόδια του στη σκηνή.

Όταν θέλει να ηρεμήσει, του αρέσει να παίρνει το αυτοκίνητο και να κάνει βόλτες στους άδειους δρόμους. Τον βοηθάει να ξεχαστεί!

Είναι πολύ κοινωνικός κι ανοιχτός χαρακτήρας, αλλά δύσκολα μπορεί να εμπιστευτεί κάποιον χωρίς να τον ξέρει. Επίσης αγαπάει πολύ τον κόσμο που τον στηρίζει και θεωρεί ότι μόνο αυτός έχει τον τελευταίο λόγο.

Είναι ερωτευμένος με αυτό που κάνει και δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του να κάνει οτιδήποτε άλλο εκτός του να τραγουδάει.

Είναι ρομαντικός τύπος και πιστεύει ότι η μουσική είναι ο πιο αληθινός τρόπος ώστε να εκφράσει κανείς τα συναισθήματά του.

Δήλωσε συμμετοχή στο X Factor δύο μέρες πριν λήξη η προθεσμία! Ήξερε ότι στον δρόμο αυτό θα συναντήσει πολλές και δυνατές φωνές, αλλά επειδή είχε τη θέληση και το αντίστοιχο ταλέντο, το κατάφερε.

Το μότο του είναι: «Καλύτερα μία αλήθεια που να πονάει μία στιγμή, παρά ένα ψέμα που θα πονάει μια ζωή».

Έχει κυκλοφορήσει δύο single. «Ο Έρωτας κρατάει ένα μήνα» και «DJ».

 

Αφήστε το σχόλιό σας