Αρχική Μουσικά Νέα Ελληνική μουσική Antique: Έλενα Παπαρίζου & Νίκος Παναγιωτίδης τραγούδησαν ξανά μαζί μετά από 16...

Antique: Έλενα Παπαρίζου & Νίκος Παναγιωτίδης τραγούδησαν ξανά μαζί μετά από 16 χρόνια (vids)

-

Δες και αυτά

Οι Antique ανέβηκαν ξανά στη σκηνή και ενθουσίασαν το κοινό με τις αξέχαστες επιτυχίες τους.

Το Σάββατο 13 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη επανασύνδεση των Antique «για μία και μόνο βραδιά».

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Νίκος Παναγιωτίδης τραγούδησαν μαζί σε φεστιβάλ που διεξήχθη στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας για να γιορτάσουν τη συμπλήρωση 20 ετών από το ντεμπούτο των Antique, του διδύμου που μας χάρισε στιγμές οι οποίες έμειναν ανεξίτηλα χαραγμένες στις αναμνήσεις μας.

Οι Antique εμφανίστηκαν στο φεστιβάλ «Vi som älskar 90-talet» (Who Love’s The 90’s) που φιλοξενήθηκε στο στάδιο «Slottsskogsvallen» του Γκέτεμποργκ.

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Νίκος Παναγιωτίδης τραγούδησαν μπροστά στο πλήθος αξέχαστες επιτυχίες τους όπως οι διασκευές τους στο «Opa Opa» και το «Δυνατά – Δυνατά», με τις οποίες εξάπλωσαν στη Σκανδιναβία και ευρύτερα στην Ευρώπη την ελληνική μουσική, αλλά και το «Die For You», με το οποίο κατέκτησαν την τρίτη θέση στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2001.

Η συγκεκριμένη συναυλία σηματοδότησε την πρώτη ζωντανή εμφάνιση των Antique μετά από 16 ολόκληρα χρόνια.

Το έδαφος για τη μεγάλη επανένωση προετοιμαζόταν από τον Απρίλιο. Το ελληνικό κοινό αντέδρασε με τεράστιο ενθουσιασμό στο άκουσμα της είδησης, παρόλο που αφορούσε μόνο τη Σουηδία.

Μία σύντομη συνάντηση των Antique έλαβε χώρα τον Ιούνιο στα Super Music Awards 2019 στην Κύπρο, όταν ο Νίκος Παναγιωτίδης Ανέβηκε στη σκηνή τις εκδηλώσεις για να απονείμει στην Έλενα Παπαρίζου το βραβείο για την «Καλύτερη Γυναίκα Τραγουδίστρια – Adult».

Αφήστε το σχόλιό σας