«Είναι το τραύμα διαμπερές που έχει στην καρδιά του» ο Αντύπας και τραγουδά γι’αυτό στο ολοκαίνουριο κομμάτι του που ακούμε για πρώτη φορά!

«Ώρες-ώρες» «Το ερώτημα είναι»  αν βάλεις μια «Φωτιά» όλα να τα κάψεις, χωρίς να ξεχνάς ότι «Εκεί που είσαι ήμουν», τι απομένει; Ένα «Τραύμα διαμπερές»

Μπερδευτήκατε;

Δε θα έπρεπε, καθώς αυτές οι νέες μεγάλες επιτυχίες του Αντύπα στην καινούρια καλλιτεχνική «νιότη» που διανύει. Η ιστορία είναι γνωστή. Ο Αντύπας εδώ και ενάμιση χρόνο έχει κάνει την απόλυτη επαναφορά στα δισκογραφικά και νυχτερινά δρώμενα.

Η αρχή έγινε με το μεγάλο hit «Ώρες-ώρες» και ακολούθησε λίγο καιρό αργότερα το «Εκεί που είσαι ήμουν». Τη σκυτάλη για τον τραγουδιστή πριν λίγους μήνες πήραν άλλα δύο singles, τα «Το ερώτημα είναι» και το… ιδιαίτερο ζεϊμπέκικο που κλείνει ως τσιφτετέλι, «Φωτιά».

Κι ενώ ο Αντύπας συνεχίζει με επιτυχία τις εμφανίσεις του στο «Βοτανικό», οι οποίες τελειώνουν το Σάββατο 1 Μαρτίου, έχοντας μαζί του το Νίκο Κουρκούλη και την Αγγελική Ηλιάδη, παρουσιάζει σε πρώτη μετάδοση το επόμενο ολοκαίνουριο τραγούδι του το οποίο ονομάζεται  «Τραύμα διαμπερές».

«Δε θέλω πια να μ’αγαπάς, δε θέλω, πώς το λένε, ούτε για αγάπες να μιλάς γιατί οι αγάπες καίνε… Δε θέλω πια να μ’αγαπάς, δε θέλω άλλο φτάνει, για γυρισμό μη μου μιλάς, μόνο κακό μου κάνει…»

http://www.youtube.com/watch?v=C920hzxcNWA

Αφήστε το σχόλιό σας