Ο Αντύπας παρουσιάζει το καινούριο τραγούδι του «Το ζεϊμπέκικο του Γιώργου», ένα κομμάτι αφιερωμένο στο καλό του φίλο & επιχειρηματία Γιώργου Πολίτη που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή…

Ο Αντύπας μετά την τελευταία επιτυχία του «Τραύμα διαμπερές» επιστρέφει στις ραδιοφωνικές συχνότητες με ένα τραγούδι που «κρύβει» μία ιδιαίτερη αφιέρωση.

Το καινούριο μουσικό κομμάτι του Αντύπα ονομάζεται «Το ζεϊμπέκικο του Γιώργου», με τους στίχους να τους υπογράφει ο ίδιος ο τραγουδιστής και τη μουσική ο Βασίλης Ζουμπούλης.

«Το ζεϊμπέκικο του Γιώργου» είναι ένα τραγούδι που έγραψε ο Αντύπας με σκοπό να το αφιερώσει στον καλό του φίλο και επιχειρηματία Γιώργο Πολίτη, ο οποίος πριν λίγες ημέρες «έφυγε» από τη ζωή νικημένος από την επάρατη νόσο.

Ο Γιώργος Πολίτης καταγόταν από την Αρκαδία και τα πρώτα της ζωής του τα έζησε στους Αγίους Αναργύρους της Αττικής. Έχοντας ξεκινήσει από μικρή ηλικία να δουλεύει από πλασιέ ως τεχνίτης, τον κερδίζει τελικά η ηχοληψία. Ενώ εργαζόταν ως σερβιτόρος σε νυχτερινό κέντρο, έφυγε για τις Η.Π.Α. προκειμένου να μάθει τα μυστικά της υπαίθριας διαφήμισης. Τη δεκαετία του ’80 ξεκίνησε στην Ελλάδα την δημιουργία διαφημιστικών πινακίδων στις ταράτσες πολυκατοικιών. Η αρχή έγινε με διαφημίσεις νυχτερινών κέντρων.

Η μεγάλη αγάπη του βέβαια ήταν η μουσική. Ο Γιώργος Πολίτης ήταν ο ιδιοκτήτης των νυχτερινών κέντρων «Club 22» και «Derti Club», όπως επίσης και των αθηναϊκών ραδιοφωνικών σταθμών «Sfera» και «Derti». Στην κατοχή του ήταν και ο διαφημιστικός όμιλος «Master Media».

Το 2001 διαγνώστηκε ότι πάσχει από μία μορφή καρκίνου, η οποία του «έδινε» 6 μήνες ζωής… Η «μάχη» τελικά κράτησε 13 χρόνια. Ο Γιώργος Πολίτης τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο, όπου τα ξημερώματα της Πέμπτης 8 Μαΐου άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 55 ετών.

Όλοι όσοι τον γνώριζαν μιλούσαν για έναν άνθρωπο της παρέας, που κατείχε το χάρισμα της επικοινωνίας και που χωρίς τυμπανοκρουσίες είχε στηρίξει οικονομικά και όχι μόνο πολλούς γνωστούς και άγνωστους φίλους του.

Μέσα από τους στίχους του τραγουδιού «Το ζεϊμπέκικο του Γιώργου» ο Αντύπας εκφράζει όλα όσα ήθελαν να πει στον Γιώργο Πολίτη και δεν πρόλαβε…

Αφήστε το σχόλιό σας