Ο Αντύπας και ο Νίκος Μακρόπουλος, έχοντας μαζί τους την Ελεάνα Παπαϊωάννου και τους Kings, ανεβαίνουν από τις 19/09 στη σκηνή του «Βοτανικός»!

Όπως είχε γίνει γνωστό τον τελευταίο καιρό, ο Αντύπας και ο Νίκος Μακρόπουλος συναντιούνται σε λίγες ημέρες στο «Βοτανικός» σε ένα αμιγώς λαϊκό μουσικό πρόγραμμα που υπόσχεται να κρατά κάθε βράδυ την ένταση της διασκέδασης αμείωτη.

Έπειτα από τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις του στο «Βοτανικός» μαζί με το Νίκο Κουρκούλη και την Αγγελική Ηλιάδη, ο Αντύπας επιστρέφει σε ένα γνώριμο γι’αυτόν – πλέον – χώρο, έχοντας παράλληλα στις «αποσκευές» του το ολοκαίνουριο τραγούδι του με τίτλο  «Βάλ’τε Κάτι Να Πιω», σε σύνθεση του Γιώργου Θεοφάνους.

Και ο Νίκος Μακρόπουλος, από την άλλη, θα εμφανίζεται σε ένα οικείο μέρος, καθώς στο παρελθόν έχει βρεθεί ξανά στο νυχτερινό της Ιεράς Οδού.

Μαζί τους θα εμφανίζεται η Ελεάνα Παπαϊωάννου, αλλά και οι Kings, δίνοντας με τη σειρά τους την ποπ νότα σε ένα καλλιτεχνικό σχήμα με λαϊκή «ταυτότητα».

Το σχήμα συμπληρώνουν η Κατερίνα Κυριαζή, ο Πρόδρομος, αλλά και οι Χρύσα Μπανδέλη, Γιάννης Αλεξόπουλος, Γιώργος Καραλής και Αγγελίνα.

Η πρεμιέρα τους στο «Βοτανικός» αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου.

Αφήστε το σχόλιό σας