Ο παρθενικός δίσκος της Anne-Marie γίνεται πραγματικότητα.

Η μελλοντική superstar Anne-Marie δεν κάνει τίποτα μισό. Από τότε που ήταν δύο χρονών και συμμετείχε στο τοπικό σχολείο καλών τεχνών, ήθελε να είναι η καλύτερη σε ό,τι βάζει στο μυαλό της.

Οι δύο ρόλοι που είχε σε παραγωγές του West End (το Broadway του Λονδίνου) έδειξαν πως είναι αρκετά καλή και στο τραγούδι και στην υποκριτική. Όταν ξεκίνησε το καράτε, κέρδισε δύο διεθνή πρωταθλήματα μέχρι την ηλικία των 17. Παρ’ όλα αυτά, η μουσική παρέμενε το πάθος της.

Η Anne-Marie άρχισε να δουλεύει με τους πιο πρωτοπόρους δημιουργούς και με ορισμένα από τα πιο συναρπαστικά ονόματα στην pop, από τους Wayne Hector και Two Inch Punch μέχρι τον Steve Mac και τους Rudimental.

Η πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά της Anne-Marie με γενικό τίτλο «Speak Your Mind» υπόσχεται να είναι ένα από τα καλύτερα της χρονιάς. Είναι σπάνιο να βρεις στην pop έναν κατάλληλο χαρακτήρα που γνωρίζει ακριβώς τι θέλει, ποια θέλει να είναι και που δουλέψει για να το επιτύχει.

Anne-Marie - Speak Your Mind (album cover) - Hit Channel
Το εξώφυλλο του «Speak Your Mind».

Το «Speak Your Mind» θα κυκλοφορήσει στις 27 Απριλίου από τις Major Tom’s και Asylum Records / Warner Music περιλαμβάνοντας 12 τραγούδια στη βασική έκδοση και 17 στην deluxe.

Στο άλμπουμ έχουν θέση τα πλατινένια singles «Alarm» και «Ciao Adios», τα οποία εισήλθαν αντίστοιχα στο Top 20 και στο Top 10 του Ηνωμένου Βασιλείου, το «Heavy» με το «Then» και η ολοκαίνουρια συνεργασία με τον Marshmello στο «Friends», τον… επίσημο ύμνο του friendzone.

Η deluxe έκδοση κλείνει με την απόλυτα επιτυχημένη συνάντησε με τους Clean Bandit και τον Sean Paul στο «Rockabye», το τραγούδι που έχει προβληθεί 1,77 δισεκατομμύρια φορές στο YouTube και κατέγραψε τη μεγαλύτερη παραμονή στο Νο1 του Ηνωμένου Βασιλείου στα τελευταία 22 χρόνια.

Οι τίτλοι τραγουδιών του «Speak Your Mind»

1. Cry
2. Ciao Adios
3. Alarm
4. Trigger
5. Then
6. Perfect
7. Friends (Αnne-Marie & Marshmello)
8. Bad Girlfriend
9. Heavy
10. 2002
11. Can I Get Your Number
12. Machine
13. Breathing Fire
14. Some People
15. Used to Love You
16. Track 16
17. Rockabye (Clean Bandit feat. Sean Paul & Αnne-Marie)

Marshmello και Anne-Marie
δίνουν εικόνα στον επίσημο ύμνο του friendzone

Marshmello & Anne-Marie - FRIENDS (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας