Τι είναι για εσένα το «τέλειο»;

Η Anne-Marie παρουσιάζει το video clip για το «Perfect To Me», μία ανανεωμένη έκδοση του τραγουδιού «Perfect».

Το «Perfect» συμπεριλαμβάνεται στο πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της Βρετανίδας τραγουδίστριας – τραγουδοποιού, το χρυσό «Speak Your Mind» που κυκλοφόρησε το Μάιο από τις Major Tom’s και Asylum Records / Warner Music.

Το «Perfect To Me» είναι φορέας ενός ενθαρρυντικού και ενδυναμωτικού μηνύματος, που διακατέχεται από ευαισθησία και ευχάριστο πνεύμα.

Το τραγούδι, σε παραγωγή του Rice N ‘Peas (G-Eazy, Bazzi), εξυμνεί τις ατέλειες της Anne-Marie και στέκεται στις επικρατούσες αντιλήψεις για το «τέλειο», καθώς η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα και παγκόσμια πρωταθλήτρια καρατέκα μοιράζεται στο επίσημο video clip τη δική της αυθεντική ομορφιά.

Η Anne-Marie μίλησε πρόσφατα στη «Huffington Post» για το «Perfect To Me» και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε πιστεύοντας ότι δεν είναι τέλεια.

Η 27χρονη Βρετανίδα είναι ένα από τα ελάχιστα δημόσια πρόσωπα που χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες τους στα κοινωνικά δίκτυα προκειμένου να υποστηρίξουν τη φυσική ομορφιά.

Η Anne-Marie μοιράζεται τις ανασφάλειές της και εξηγεί πώς έχει φτάσει στο σημείο να αποδέχεται τον εαυτό της.

Σε σκηνοθεσία της Hannah Lux Davis, τo video clip για το «Perfect To Me» ξεκινά με την Anne-Marie να περιγράφει πώς έχει μεταβληθεί η εντύπωση που διατηρούσε για το «τέλειο», ενώ στη συνέχεια καθημερινοί άνθρωποι όλων των ηλικιών εκφράζουν τη δική τους γνώμη και εξομολογούνται τις εμπειρίες τους.

 

Αφήστε το σχόλιό σας