Η Άννα Βίσση δε θέλει να μιλάει δημοσίως.

Η Άννα Βίσση έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», σε μία από τις σπάνιες φορές που μιλά σε δημοσιογράφο.

Η τραγουδίστρια σχολίασε την αποστασιοποίηση από τις συνεντεύξεις, την αλλαγή από το χθες έως το σήμερα, το χρόνο και την ωριμότητα.

Γιατί δε δίνει πια συνεντεύξεις;

«Είμαι χορτάτη. Δεν έχω λόγο πια να μιλάω, δε γουστάρω να μιλάω. Τόσα χρόνια ο κόσμος με ξέρει, γνωρίζει και τη δουλειά μου και μένα. Να βγω να πω τι; Ακολουθώ αυτή τη λογική και δε μου έχει βγει σε κακό. Δεν έχω δώσει συνέντευξη εδώ και χρόνια.»

Ποια είναι η διαφορά της Άννας Βίσση του χθες με εκείνη του σήμερα;

«Η Άννα του χθες έκανε εκείνο που της γούσταρε χθες, και η Άννα του σήμερα κάνει αυτό που της γουστάρει σήμερα. Το κοινό γνώρισμα και των δύο είναι το “γουστάρω”, όπως ακριβώς συμβαίνει και με κάθε άνθρωπο. Δεν παρουσιάζω καμία απολύτως ιδιαιτερότητα, όπως και κανένας άλλος άνθρωποι στο θέμα του κάποτε και του τώρα.

Τα μαλλιά μου βαίνουν αντιστοίχως με το μέγεθος της ενασχόλησής μου μαζί τους. Προφανώς λοιπόν, ασχολούμαι πολύ λιγότερο με τα μαλλιά μου από ό,τι παλιότερα.»

Πώς αναμετριέται με το χρόνο;

«Κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει το δικτατορικό καθεστώς του χρόνου με τον τρόπο που τον κάνει να αισθάνεται πιο βολικά. Η διαφορά της δικτατορίας του χρόνου είναι ότι είναι αδύνατον να ανατραπεί από οποιαδήποτε επανάσταση.»

Τι θεωρεί η Άννα Βίσση για την ωριμότητα;

«Δεν υπάρχει περίοδος ωριμότητας και μη ωριμότητας. Η ωριμότητα είναι ένα τυχαίο γεγονός που συμβαδίζει με κάθε ηλικία. Ένας δεκάχρονος δηλαδή είναι ώριμος, ένας δωδεκάχρονος είναι επίσης ώριμος, ένας εικοσάχρονος είναι επίσης, ένας ογδοντάχρονος είναι το ίδιο ώριμος. Δεν υπάρχει κανένας ανώριμος. Υπάρχουν μόνο ηλίθιοι και μη.»

Διαβάστε ακόμα:
Η Άννα Βίσση παρουσιάζει το «Αφού»,
ένα νέο τραγούδι δια χειρός Νίκου Καρβέλα

Άννα Βίσση - Αφού (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας