Η Άννα Βίσση επέστρεψε στην Ελλάδα και οι «μηχανές» παίρνουν μπροστά για τα καινούρια τραγούδια της!

Η απόλυτη Ελληνίδα star Άννα Βίσση επέστρεψε Ελλάδα μετά το επιτυχημένο tour σε Αυστραλία και Καναδά! Μαζί με τον Γιώργο Αρσενάκο, τον Γενικό Διευθυντή του label της Panik Gold ετοιμάζουν τα επόμενα μουσικά της πλάνα.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Δευτέρα 10 Νοεμβρίου κυκλοφορεί το πειραγμένο «Απόλυτο Κενό» (2015 Edition) έτοιμο να μας συγκινήσει και να μας συναρπάσει… απόλυτα!
    .
  • Μέχρι τα Χριστούγεννα θα κυκλοφορήσει σε cd η μουσική παράσταση της Άννας Βίσση με τον Αντώνη Ρέμο, «Ένα ή Κανένα», που παρουσιάστηκε με επιτυχία την περασμένη σεζόν.
    .
  • Το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου 2014 θα κυκλοφορήσει σαν προάγγελος στα ραδιόφωνα το βασικό τραγούδι της νέας Rock Opera του Νίκου Καρβέλα, «Οι καμπάνες του Edelweiss». Η παράσταση θα ξεκινήσει στο Pantheon Theater στα μέσα του Ιανουαρίου 2015. Σύντομα θα ανακοινωθεί και ο τίτλος του τραγουδιού.
    .
  • Το Μάρτιο 2015 θα κυκλοφορήσουν νέα τραγούδια της και φυσικά ως το καλοκαίρι το πολυαναμενόμενο studio album της.

Η Άννα Βίσση αποτελεί την αξεπέραστη Ελληνίδα Star που δεν σταματά να συγκινεί, να ξαφνιάζει και να εντυπωσιάζει το κοινό της με τις μουσικές της επιλογές. Η οικογένεια της Panik Records νιώθει μεγάλη χαρά και τιμή που η Άννα Βίσση είναι μέλος της.

Μείνετε συντονισμένοι!

Αφήστε το σχόλιό σας