Τα «Καλοκαιρινά Φιλιά» τους στέλνουν η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας μέσω του νέου τραγουδιού τους.

Η μεγαλύτερη επάνοδος της σεζόν! Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας επιστρέφουν με «Καλοκαιρινά Φιλιά» που θα μας στείλουν στην… κόλαση.

Ένα δίδυμο – εγγύηση, μία ιστορία πολλών ετών που έχει αφήσει άπλετο το στίγμα της στην ελληνική δισκογραφία με αληθινά αναρίθμητες επιτυχίες που πεισματικά δε λένε να ξεθωριάσουν στο χρόνο.

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ και ο πάντοτε ανατρεπτικός δημιουργός εξακολουθούν να πορεύονται μαζί καλλιτεχνικά και να αλληλοσυμπληρώνουν ο ένας τον άλλον κάθε φορά που συναντιούνται στο στούντιο. Έπειτα από την προσωπική «Συνέντευξη» ψυχής που κατέθεσαν στην τελευταία κοινή δισκογραφική δουλειά τους και τραγούδια όπως τα «Για Σένα», «Ξανά Μανά», «Προτιμώ Να Πεθαίνω» κ.ά., το ασύγκριτο δίδυμο των επιτυχιών επιστρέφει με καλοκαιρινή όρεξη στα ύψη.

«Καλοκαιρινά Φιλιά» θα μοιράσουν η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας, σε μία ολοκαίνουρια επιτυχία που υπόσχεται να μετατρέψει τον επερχόμενο καύσωνα σε… κόλαση.

Την Παρασκευή 12 Μαΐου, η Άννα Βίσση βάζει το κλειδί στην πόρτα του πιο καλοκαιρινού «Hotel» της παραλιακής, του «Hotel Ερμού Summer», ανοίγοντας τις πύλες του για «καυτές» νύχτες διασκέδασης.

Τα «Καλοκαιρινά Φιλιά» της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα έρχονται σύντομα από την Panik Gold.

 

Αφήστε το σχόλιό σας