Η Άννα Βίσση θα βρεθεί στο Λονδίνο όπου και θα δώσει μία μεγάλη συναυλία!

Μία από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες Ελληνίδες τραγουδίστριες, η Άννα Βίσση, επισκέπτεται το Λονδίνο για να πραγματοποιήσει μία μοναδική αποκλειστική εμφάνιση στο κοινό της ομογένειας και όχι μόνο.

Έχοντας μία διεθνή καριέρα διάρκειας τεσσάρων σχεδόν δεκαετιών, η απόλυτη σταρ συνεχίζει να «βασιλεύει» και να επηρεάζει τις νέες γενιές. 32 πλατινένιους δίσκους και 11 χρυσούς μετρά στο ενεργητικό της η Άννα Βίσση, έχοντας γίνει ένας από τους «best seller» Έλληνες καλλιτέχνες όλων των εποχών, πουλώντας σχεδόν 10 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

Η Άννα Βίσση θα βρεθεί στο Λονδίνο την Κυριακή 27 Οκτωβρίου και θα δώσει μία μοναδική συναυλία στο «Koko».

Όσον αφορά το πότε θα έχει την ευκαιρία το εγχώριο κοινό, και δη το αθηναϊκό, να απολαύσει από κοντά την αγαπημένη του τραγουδίστρια, αυτό θα συμβεί αρχικά στις 5 Οκτωβρίου, όταν και η θρυλική παράσταση «Δαίμονες» επανέλθει για δέκα «συλλεκτικές» εμφανίσεις στο θέατρο «Παλλάς», μετά τη μεγάλη της επιστροφή την άνοιξη 22 έτη μετά το πρώτο της ανέβασμα.

Η συνέχεια θα δοθεί με την επανεμφάνισή της στη νυχτερινή Αθήνα και στο «Pantheon Theater», όπως θα μετονομαστεί το «Αθηνών Αρένα», μαζί με τον Αντώνη Ρέμο.

Αφήστε το σχόλιό σας