Η Άννα Βίσση εκτοξεύθηκε στην κορυφή.

Σχεδόν τριάντα λεπτά χρειάστηκαν για να αγκαλιάσει ο κόσμος το τριπλό live album «Hotel Ερμού Live 2015 – 2018» που κυκλοφόρησε η Άννα Βίσση, καθώς βρέθηκε στην πρώτη θέση του chart του iTunes για την Ελλάδα.

Μάλιστα, η «απόλυτη Ελληνίδα star» ξεπέρασε σε ψηφιακές πωλήσεις ακόμα και το soundtrack της ταινίας «Mamma Mia! Here We Go Again».

«Η ζωή μου είναι ένα μεγάλο τραγούδι», έχει δηλώσει η Άννα Βίσση και το μεγάλο αυτό τραγούδι παρουσιάζει με τον δικό της μοναδικό τρόπο μέσα από το τριπλό «Hotel Ερμού Live 2015 – 2018».

Έχοντας συμπληρώσει τρία χρόνια στη σκηνή του «Hotel Ερμού», του χώρου που η ίδια δημιούργησε για να στεγάσει την καλλιτεχνική της παρουσία και μετατράπηκε αμέσως σε place-to-be της νυχτερινής Αθήνας, η «κορυφαία Ελληνίδα σταρ» μοιράζεται δισκογραφικά αυτό το σπουδαίο μουσικό ταξίδι.

68 κομμάτια που παρουσιάστηκαν επί σκηνής είτε αυτούσια, είτε σε εμπνευσμένες και πρωτότυπες ενορχηστρώσεις τις οποίες επιμελήθηκαν η Άννα Βίσση και η 14μελής «χρυσή» μπάντα της.

Η Panik Gold παρουσιάζει τον τριπλό live δίσκο της δεκαετίας από την αξεπέραστη Άννα Βίσση, προσφέροντας μία μοναδική μουσική εμπειρία.

Το άλμπουμ κυκλοφορεί στις ψηφιακές πλατφόρμες και θα διατεθεί στη συνέχεια και στα φυσικά καταστήματα, με ένα πλούσιο booklet 32 σελίδων, με υλικό, σημειώματα, πληροφορίες και φωτογραφίες που έβγαλαν στο «Hotel Ερμού» οι θαμώνες.

 

Αφήστε το σχόλιό σας