Η Άννα Βίσση πραγματοποιεί τη μεταγραφική δισκογραφική «βόμβα» της χρονιάς και επιστρέφει ανανεωμένη με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι του Νίκου Καρβέλα!

Οι μεγάλες ειδήσεις ανακοινώνονται λιτά και κάπως έτσι, μέσα σε δύο γραμμές, η Panik Group γνωστοποίησε την προηγούμενη Πέμπτη (21/11) την έναρξη της συνεργασίας της με την Άννα Βίσση.

Η δισκογραφική εταιρεία των Πάρι Κασιδόκωστα και Γιώργου Αρσενάκου έχει καταφέρει να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στα εγχώρια μουσικά δρώμενα στα δυόμιση χρόνια ενεργούς παρουσίας της και να «βγάλει» πολλούς καλλιτέχνες που αγαπήσαμε και γνώρισαν την επιτυχία. Η αλήθεια βέβαια είναι πως αυτό το χρονικό διάστημα απουσίαζε από το δυναμικό της η -απόλυτη- μεταγραφή «βόμβα» που θα έβαζε το «κερασάκι» στην ήδη εξαιρετική πορεία της εταιρείας.

Η Άννα Βίσση, η πιο επιτυχημένη τραγουδίστρια των τελευταίων 20+ ετών στην Ελλάδα, αλλάζει σελίδα στην καριέρα της και εισέρχεται στη μεγάλη οικογένεια της Panik Group, με την τελευταία να δημιουργεί δίπλα στις Panik και Platinum Records την Panik Gold για να τιμήσει τη «χρυσή» συνεργασία τους.

Ο εγκαινιασμός της κοινής πορείας των δύο πλευρών γίνεται με ένα ολοκαίνουριο single που υπογράφει συνθετικά και στιχουργικά ο… συνήθης ύποπτος Νίκος Καρβέλας, με τίτλο «Η καθημερινότητά μας», το οποίο μόλις έκανε το ραδιοφωνικό ντεμπούτο του.

«Η καθημερινότητά μας ήταν η αιτία και το νόημα της ζωής, η καθημερινότητά μας είχε αξία πιο μεγάλη, ό,τι κι αν πεις, από οποιαδήποτε καινούρια εμπειρία, από οποιαδήποτε αγάπη της στιγμής, να το θυμάσαι όσο ζεις…»

Hit-Channel.com

http://www.youtube.com/watch?v=QxW6jEnVQqM

Αφήστε το σχόλιό σας