Η Άννα Βίσση θα απογειώσει για άλλη μία φορά το κοινό.

Το καλοκαίρι θέλει τραγούδι και χορό, θέλει περιπέτεια, και ανεμελιά, θέλει έρωτα με πάθος, θέλει παλμό, θέλει ρυθμό, θέλει… «Ξανά μανά»… θέλει Άννα Βίσση!

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ μαζί με τη «χρυσή» 13μελή μπάντα της δίνει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια και έρωτα με όλες της τις παλιές και νέες επιτυχίες.

Τραγούδια διαχρονικά που αγαπήσαμε όλοι, παιγμένα με φρέσκιες ενορχηστρώσεις και διάθεση. Ήχοι latin, Pop, Rock, μπαλάντες αθάνατες και κλασσικά λαϊκά τραγούδια που έγραψαν στο χρόνο τη δική τους ιστορία θα ακουστούν με την εξαίρετη φωνή της, τις καθηλωτικές ερμηνείες της και με το γνωστό ταπεραμέντο της σε ένα show «εμπειρία»

Η Άννα Βίσση αυτό το καλοκαίρι θα απογειώσει για άλλη μια φορά το κοινό που την αγαπά και την τιμά πάντα.

Τη συνοδεύουν 11 μελής ορχήστρα και οι τραγουδιστές Νικόλας Ραπτάκης και Νατάσα Μηνδρινού.

Η Άννα Βίσση μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο «Hotel Ερμού», που συνεχίστηκαν με έξτρα παραστάσεις για Μάρτιο και Απρίλιο, θα μας δώσει τη δυνατότητα να απολαύσουμε τις παλιές και νέες επιτυχίες της όπως ακριβώς τις ερμηνεύει επάνω στη σκηνή, με ένα ξεχωριστό live album που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Gold.

 

Αφήστε το σχόλιό σας