Η Άννα Βίσση στήνει ένα ανατρεπτικό show.

Στη Θεσσαλονίκη ανηφορίζει η Άννα Βίσση για να παρουσιάσει με το δικό της μοναδικό τρόπο στο «Barbarella Live Party» ένα πρόγραμμα γεμάτο από αγαπημένα τραγούδια μέσα από τη διαχρονική δισκογραφική διαδρομή της.

Η «απόλυτη Ελληνίδα σταρ» εμφανίστηκε πρόσφατα στην πόλη και έδωσε μία γεύση από τις επερχόμενες εμφανίσεις της, καθώς συμμετείχε στις μουσικές εκδηλώσεις που διεξήχθησαν στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ.

Μαζί με την εκπληκτική και «χρυσή» 13μελη μπάντα της, που δημιούργησε η ίδια και αποτελείται από τους πλέον ταλαντούχους μουσικούς, η Άννα Βίσση θα στήσει στο «Barbarella Live Party» ένα ανατρεπτικό show με τα τραγούδια που αγαπήσαμε, που χορέψαμε, που ερωτευτήκαμε.

Τραγούδια διαχρονικά και αξεπέραστα, παρουσιασμένα τόσο ατόφια όσο και σε αναπάντεχες ενορχηστρώσεις.

Άννα Βίσση - Hotel Ερμού (Live) - Hit Channel

Ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες από όλες τις δεκαετίες της ένδοξης καριέρας της, συγκλονιστικές ερμηνείες, που θα ξεσηκώσει τους πάντες με τη μοναδική ενέργειά του.

Αυτή η ενέργεια καταγράφηκε στον τριπλό live δίσκο «Hotel Ερμού Live 2015 – 2018», που κυκλοφορεί από την Panik Gold και ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών της στο «Hotel Ερμού».

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το «Barbarella Live Party» θα ανοίξει τις πύλες του την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου για να χαρίσει με την Άννα Βίσση δυνατές νύχτες διασκέδασης, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας