Άννα Βίσση και Αντώνης Ρέμος ερμήνευσαν για πρώτη φορά ζωντανά το ντουέτο της συνεργασίας τους για τις ανάγκες της μουσικοθεατρικής παράστασης «Ένα ή κανένα»!

Η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέµος για πρώτη φορά µαζί, στη σκηνή του «Pantheon Theater», ενώνονται για να µας παρουσιάσουν µε µοναδικό τρόπο αυτά που αγαπάµε και από τους δύο! Οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες ενώνουν τις προσωπικές τους µουσικές διαδροµές οι οποίες, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Κακλέα, συνδυάζονται δεξιοτεχνικά µέσα από µικρές ιστορίες µε φόντο την πόλη. «Ένα ή Κανένα», ένα οπτικοακουστικό υπερθέαµα, µια µοναδική µουσικοθεατρική εµπειρία, µια παράσταση που θα λατρέψει το κοινό.

Οι παραστάσεις των δύο καλλιτεχνών ξεκίνησαν την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου επιφυλάσσοντας μία μεγάλη έκπληξη. Η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος ερμήνευσαν ζωντανά ένα ολοκαίνουριο ντουέτο ομότιτλο με την παράστασή τους «Ένα ή κανένα» σε μουσική και στίχους που υπογράφει ο Νίκος Καρβέλας.

Ακούστε το παρακάτω…

«Η γη να γυρίζει μονάχα με εσένα, και πάντα να είμαστε ένα ή κανένα… Με μία σου λέξη να γίνομαι σκόνη και πάλι να υπάρχω αν θέλεις εσύ… Ή ένα ή κανένα πάντα θα είμαστε… Ή ένα ή κανένα εγώ κι εσύ…»

Το «Ένα ή κανένα» κυκλοφόρησε επίσημα και μπορείτε να το ακούσετε εδώ!

Άννα Βίσση & Αντώνης Ρέμος | Τι ειπώθηκε στη συνέντευξη τύπου για το «Ένα ή Κανένα»;

Αφήστε το σχόλιό σας