Ακριβώς μία βδομάδα έμεινε για την έναρξη των παραστάσεων του «Ένα ή κανένα», με την Άννα Βίσση και τον Αντώνη Ρέμο.

Ρεπορτάζ: Ηρώ Τζημίκα

Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας, έρχονται να ενώσουν τις φωνές τους επί σκηνής για πρώτη φορά. Άννα Βίσση και Αντώνης Ρέμος. Δύο διαφορετικοί καλλιτέχνες που έχουν αφήσει πίσω τους τεράστιες επιτυχίες που παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο και περνάνε από γενιά, σε γενιά!

Τη Πέμπτη 12.12.2013 έγινε η συνέντευξη τύπου στο Pantheon theater πάνω στη λεωφόρο της Πειραιώς. Δημοσιογράφοι από διάφορα site αλλά και περιοδικά έδωσαν το παρόν.

Γύρω στις 21.00 άρχισαν όλοι να παίρνουν τις θέσεις τους στον άκρως ανανεωμένο χώρο του -πλέον- θεάτρου. Μετά από λίγο όλη η ομάδα ανέβηκε στη σκηνή κι ετοιμάστηκαν ώστε να μας μιλήσουν.

Το λόγο στην αρχή πήρε ο κ. Παπαθεοχάρης όπου παρουσίασε την ομάδα και στη συνέχεια έδωσε πάσα στον σκηνοθέτη κ. Κακλέας. Τα λόγια του ήταν:

«Εδώ, θα δείτε μια μουσικοθεατρική παράσταση μαζί με την Άννα Βίσση και τον Αντώνη Ρέμο. Την Άννα την ξέρω χρόνια και την αγαπώ. Έχουμε κάνει μαζί τη «Μάλα» και τους «Δαίμονες», στη συνέχεια γνώρισα και τον Αντώνη. Εκτός από όλα αυτά, έχουμε μαζί μας και 20 χορευτές-ηθοποιούς. Θα σας παρουσιάσουμε κάτι σε ένα καινούργιο ύφος. Θα δείτε τα έσω και τα έξω μιας πόλης και θα μπούμε σε πιο εσωτερικά στοιχεία. 

Σειρά είχε η Άννα Βίσση.

Είμαι πολύ συγκινημένη γιατί δεν ερχόταν αυτή η συνεργασία τόσο καιρό. Τη σκέφτομαι ως καρμική κι πιστεύω ότι ήρθε στην καλύτερη φάση και για τους δύο μας. Έναν καλλιτέχνη, δεν τον κάνουν μόνο τα τραγούδια του, αλλά το πώς είναι και πώς φέρεται. Έτσι είναι ο Αντώνης. Για εμένα ο Αντώνης, είναι το απόλυτο αρσενικό στο χώρο του τραγουδιού και πλέον, είναι κάτι σαν ανάγκη για τον κόσμο. Είναι ευλογία να μοιραζόμαστε την ίδια σκηνή. Μετά τους δαίμονες δεν θα ήθελα να κάνω τίποτα λιγότερο, γι’ αυτό κι είναι έτσι το επόμενο μου βήμα. Ο χώρος αυτός, είναι το καινούργιο μας σπίτι! 

Μετέπειτα ο Αντώνης Ρέμος.

Εγώ, έχω ζήσει μοναδικές στιγμές στην Αρένα από το 2005 και για 5 χρόνια μετά έως ότου τώρα! Αυτός ο χώρος διαμορφώθηκε στο τώρα και χαίρομαι ιδιαίτερα που καταφέρνουμε, αν θέλετε, να γινόμαστε το ενδιαφέρον. Να πω ότι νιώθω περήφανος που θα βρεθώ επί σκηνής με την Άννα Βίσση. Έπρεπε να συναντηθούμε γιατί η Άννα είναι ένα μοναδικό καλλιτεχνικό φαινόμενο. Δεν το λέω για να την ανεβάσω. Αυτό που ζω μαζί σου, είναι μοναδικό. Είσαι τεράστια καλλιτέχνης. Είναι λες και ανεβαίνει στη σκηνή και τώρα ξεκινάει το τραγούδι! Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα σας καταθέσουμε πράγματα που έχουμε κι οι δύο μέσα στη ψυχή μας. Τώρα έπρεπε να εμφανιστούμε μαζί και είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή! 

 

Άννα Βίσση & Αντώνης Ρέμος
Άννα Βίσση & Αντώνης Ρέμος

Αφήστε το σχόλιό σας