Η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος ανεβαίνουν στη σκηνή του «Pantheon Theater» με τη μουσικοθεατρική παράσταση «Ένα ή κανένα» που αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού!

ANNA BIΣΣΗ – ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ 

«Ένα ή Κανένα»

Μια µουσικοθεατρική παράσταση που σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας.

Από τις 12 Δεκεµβρίου και κάθε Πέµπτη – Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή
ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ – ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ στο Pantheon Theater 

Pantheon Theater. Νέα άφιξη στην πόλη. Η νέα σκηνή στο κέντρο της Αθήνας που θα φιλοξενεί µουσικο-θεατρικές παραστάσεις υψηλού επιπέδου µε σπουδαίους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ανοίγει µε µία λαµπερή πρεµιέρα λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Από τις 12 Δεκεµβρίου και για 4 ηµέρες την εβδοµάδα µια νέα και εντυπωσιακή παραγωγή ανεβαίνει στο Pantheon Theater, η µουσικοθεατρική παράσταση «Ένα ή Κανένα».

Η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέµος για πρώτη φορά µαζί, επί σκηνής, ενώνονται για να µας παρουσιάσουν µε µοναδικό τρόπο αυτά που αγαπάµε και από τους δύο! Οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες ενώνουν τις προσωπικές τους µουσικές διαδροµές οι οποίες, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Κακλέα, συνδυάζονται δεξιοτεχνικά µέσα από µικρές ιστορίες µε φόντο την πόλη. «Ένα ή Κανένα», ένα οπτικοακουστικό υπερθέαµα, µια µοναδική µουσικοθεατρική εµπειρία, µια παράσταση που θα λατρέψει το κοινό, από τις 12 Δεκεµβρίου.

«Ένα ή Κανένα» 

Σκηνοθεσία: Γιάννης Κακλέας
Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης
Μουσική: Γιάννης Κυφωνίδης
Koστούµια: Απόλλωνας Παπαθεοχάρης

Χορογραφίες: Chali Jennings
Φωτισµοί: Γιώργος Τέλλος
Διάρκεια παράστασης: 2.45 ‘ (Διάλειµµα: 15΄)
Ηµέρες / Ώρες παραστάσεων: Πέµπτη – Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή
Ώρες: Πέµπτη: 21.00-24.00, Παρασκευή & Σάββατο: 22.00 – 01.00, Κυριακή: 20.00 – 23.00

Pantheon Theater (πρώην Αθηνών Αρένα)
Λεωφόρος Πειραιώς 166, Ταύρος

1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε το σχόλιό σας