Δυνατές μουσικές παραγωγές και νέες επιτυχίες υπόσχονται η Άννα Βίσση και η Panik Gold με την επέκταση της συνεργασίας τους.

Η Άννα Βίσση και η Panik Gold συνεχίζουν το επιτυχημένο κοινό μουσικό ταξίδι τους.

Η «απόλυτη Ελληνίδα star» ανανέωσε το συμβόλαιό της, υπογράφοντας μαζί με τον CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργο Αρσενάκο.

Η κοινή πορεία της Άννας Βίσση και της Panik Gold άρχισε το 2013.

Έκτοτε, έχει σφραγιστεί με επιτυχημένα singles που αγαπήθηκαν πολύ, τα «Η Καθημερινότητά Μας», «Καλύτερες Μέρες», «Καλοκαιρινά Φιλιά», «Αφού» και το ντουέτο «Ένα Ή Κανένα» με τον Αντώνη Ρέμο.

Επίσης η Άννα Βίσση έχει κυκλοφορήσει με την ετικέτα της Panik Gold δύο πλατινένιους δίσκους που βρέθηκαν στην κορυφή των πωλήσεων, το studio album «Συνέντευξη» και το τριπλό live album «Hotel Ερμού Live 2015 – 2018», τον καλύτερο live δίσκο της δεκαετίας.

Άννα Βίσση - Γιώργος Αρσενάκος - ανανέωση συμβολαίου - Panik Gold
Η Άννα Βίσση και ο CEO της Panik Enterntainment Group, Γιώργος Αρσενάκος.

Συνεχίζοντας τη μοναδική τους μουσική διαδρομή, η Άννα Βίσση και η Panik Gold ετοιμάζονται για ξεχωριστές, δυνατές, μουσικές παραγωγές και νέες επιτυχίες, με το νέο studio album που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Η κορυφαία καλλιτέχνιδα ηχογραφεί εδώ καιρό τα νέα τραγούδια της.

Η πρώτη γεύση έχει δοθεί με το καινούργιο single «Μέσα Μου», σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα, ο οποίος θα υπογράψει ολόκληρο τον επερχόμενο δίσκο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας