Μετά από αναμονή μίας πενταετίας η Άννα Βίσση επανέρχεται με νέο ολοκληρωμένο άλμπουμ.

Η Άννα Βίσση κυκλοφορεί τον πολυσυζητημένο νέο δίσκο «Συνέντευξη».

Η αναμονή μίας πενταετίας ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο. Το κοινό απολαμβάνει την απόλυτη Ελληνίδα ερμηνεύτρια με καινούρια ολοκληρωμένη δουλειά. Η πολύχρονη συνεργασία της Άννας Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα προχωρά στο χρόνο και επιμηκύνεται σε κάθε λεπτομέρεια του άλμπουμ.

Μία διαφορετική μουσική συνέντευξη στην οποία η Άννα Βίσση απαντά με στίχους βγαλμένους μέσα από καταστάσεις της καθημερινότητας του έρωτα. Δεκατέσσερα νέα τραγούδια με ιδιαίτερο στυλ και έντονο το λαϊκό στοιχείο σας περιμένουν να τα εξερευνήσετε σε μία «Συνέντευξη» που ακούγεται ξανά και ξανά.

Ο Νίκος Καρβέλας συνθέτει τη μουσική σε καθένα κομμάτι ξεχωριστά, επιμελείται τις ενορχηστρώσεις με την Άννα Βίσση και τον Carlos Perez και γράφει τους στίχους στην πλειοψηφία του CD. Ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος δίνει τους στίχους σε τέσσερα τραγούδια.

Η Άννα Βίσση από τις αρχές Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα φιλοξενεί το κοινό στο πιο μουσικό «ξενοδοχείο», τον νέο χώρο του «Hotel Ερμού».

Το άλμπουμ «Συνέντευξη» κυκλοφορεί από την Panik Gold.

Ακούστε τον δίσκο παρακάτω ή πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο και επιλέξτε με ένα «κλικ» την υπηρεσία στην οποία θέλετε να τον βρείτε:
http:// smarturl.it/HC_Vissi_Sinentefksi

Περιηγηθείτε στα τραγούδια πατώντας στην ένδειξη «PLAYLIST» πάνω – αριστερά στο video.

Tracklist

 1. Συνέντευξη
 2. Για Σένα
 3. Ξανά Μανά
 4. Καλύτερα Μόνη
 5. Χωρίς Τα Ψέματα
 6. Προτιμώ
 7. Τριπλός Καφές
 8. Βεράντα
 9. Λάθος Στροφή
 10. Χωριστά
 11. Τούμπα
 12. Άσε Τους Έρωτες
 13. Αχώριστοι – Give In To Me (Συμμετέχει ο Νικόλας Ραπτάκης)
 14. Της Ψυχής Τα Αντισώματα

Αφήστε το σχόλιό σας