«Μονόδρομος» χαρακτηρίζεται η απόφαση να ματαιωθεί η συναυλία της Άννας Βίσση στο Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018.

H συναυλία που θα έδινε η Άννα Βίσση στο Αίθριο Θέατρο Αμαρουσίου ακυρώνεται λόγω της εθνικής τραγωδίας, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Η «απόλυτη Ελληνίδα σταρ» επρόκειτο να κλείσει το φετινό Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου την προσεχή Δευτέρα, 30 Ιουλίου.

«Η συναυλία ακυρώνεται λόγω των τραγικών γεγονότων που προκάλεσαν οι καταστροφικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές.

«Η διοίκηση του Φεστιβάλ ζητά την κατανόηση του κοινού για την ταλαιπωρία, ωστόσο, η απόφαση αυτή ήταν μονόδρομος που επέβαλαν τα πρωτοφανή τραγικά γεγονότα για τον λαό και την πατρίδα μας», καταλήγουν.

Σε όσους έχουν προμηθευτεί εισιτήρια μέσω διαδικτύου το ποσό θα πιστωθεί αυτόματα στην κάρτα με την οποία έγινε η αγορά, ενώ όσοι προμηθεύτηκαν από φυσικό σημείο πώλησης μπορούν να τα εξαργυρώσουν στο:

Στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα) την Δευτέρα 30 Ιουλίου και ώρα 10 π.μ. – 2 μ.μ., την Τρίτη 31 Ιουλίου και ώρα 10 π.μ. – 2 μ.μ. και την Τετάρτη 1 Αυγούστου και ώρα 10 π.μ. – 2 μ.μ., καθώς και στο Αίθριο Θέατρο (Λεωφ. Κηφισίας 219) μόνο τη Δευτέρα 30 Ιουλίου από τις 7 μ.μ. μέχρι 9:30 μ.μ.

Θυμίζουμε πως η οικογένεια της Άννας Βίσση είναι μεταξύ εκείνων που επλήγησαν από τη φονική φωτιά στο Μάτι, καθώς το σπίτι της αδερφής της, Νίκης, καταστράφηκε ολοσχερώς.

 

Αφήστε το σχόλιό σας