«Κάνε Μια Τρέλα», προτρέπει η Άννα Καμαρινού και αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Η ταλαντούχα Άννα Καμαρινού, το νέο hot όνομα του λαϊκού τραγουδιού, κερδίζει τις εντυπώσεις στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου και των Onirama στο «Κέντρο Αθηνών» κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Με εμφάνιση που μαγνητίζει και φωνή που μαγεύει και εντυπωσιάζει, η Άννα Καμαρινού έχει αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια μέχρι στιγμής για την παρουσία της στο νυχτερινό κέντρο της Πειραιώς, ενώ το τραγούδι της «Κάνε Μια Τρέλα» αποκτά όλο και περισσότερο φανατικό κοινό.

Σε μουσική του Μάριου Ψιμόπουλου και σε στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια, το ολοκαίνουργιο τραγούδι της νέας, ανερχόμενης και εξαιρετικά ταλαντούχας Άννας Καμαρινού φέρνει στα ραδιόφωνα άρωμα Ελλάδας και κυκλοφορεί από τη νέα δισκογραφική εταιρεία της, τη Minos EMI / Universal.

Με καταγωγή από την όμορφη Θεσσαλονίκη, η Άννα Καμαρινού ζει και εργάζεται ως τραγουδίστρια μόνιμα στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια.

Το φετινό καλοκαίρι την βρήκε στο πλευρό του Νίκου Βέρτη στο «Orama The Music Show» στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα με την κυκλοφορία του «Κάνε Μια Τρέλα» ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου και των Onirama στο «Κέντρο Αθηνών», έχοντας ετοιμάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα που υπόσχεται να σας ξεσηκώσει.

Η Άννα Καμαρινού αλλάζει σελίδα με το «Κάνε Μια Τρέλα»

Άννα Καμαρινού - Anna Kamarinou - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας