Την Τρίτη το απόγευμα η αξεπέραστη Άννα Βίσση, παρουσίασε τους συντελεστές του πιο ηλεκτρισμένου show της Αθήνας, στο LAV Κέντρο Αθηνών και απλά μας έκανε να ανυπομονούμε για την πρεμιέρα την Παρασκευή 26/10!

Στη συνέντευξη τύπου παρευρέθηκε πλήρες το επιτελείο του LAV, με την οικοδέσποινα Άννα Βίσση, την Demy, το Νίκο Ζωιδάκη, αλλά και το συγκρότημα των My Excuse.

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ ανέφερε στην κάμερα του FThis ότι το σχήμα είναι τρία διαφορετικά στοιχήματα, τα οποία θεωρεί πολύ σημαντικά, όπως πολύ σημαντικούς θεωρεί τον καθένα από τους συνεργάτες της στο είδος τους.

Όσον αφορά τον τίτλο του show, LAV, τον διάλεξε η κόρη της Σοφία Καρβέλα, ένα όνομα με το οποίο επιθυμούσε από παλιά η Άννα Βίσση να ονομάσει κάποιο show ή κέντρο.

Σχετικά με τα νέα της τραγούδια, δεν θα παραμείνουμε στο «Δεν είναι ψέμα», αλλά υπάρχει ακόμη ένα, το οποίο μας λέει πως «η πιο μεγάλη απάτη είναι ο έρωτας», αλλά θα αποκαλυφθεί στο κοινό της τραγουδίστριας κατά την έναρξη του προγράμματός της στο Κέντρο Αθηνών.

Αφήστε το σχόλιό σας