Το «Don’t Need My Love» του Andy Nicolas είναι ένα αρκετά συναισθηματικό τραγούδι, επηρεασμένο από την αξέχαστη δεκαετία των ‘80s, θυμίζοντας καλοκαίρι.

Ο Andy Nicolas επιστρέφει με το νέο single «Don’t Need My Love».

Γεννήθηκε στο Odense της Δανίας, αλλά πέρασε τα παιδικά του χρόνια μεγαλώνοντας στο ελληνικό νησί της Ρόδου. Τόσο ο Ελληνο-Καναδός πατέρας του όσο και η Δανή μητέρα του εργάζονταν ως τραγουδιστές στο νησί, οπότε δε χρειάστηκε πολύς χρόνος για να δείξει ενδιαφέρον για τη μουσική.

Στην ηλικία των 5 ετών τραγουδούσε από οπουδήποτε μπορούσε, από μικρά shows μέχρι σχολικές παραστάσεις και από τη στιγμή που έφτασε στα 13, ακολούθησε τα βήματα των γονιών του και άρχισε τακτικές εμφανίσεις. Ήταν εκείνη την εποχή που ανακάλυψε το ενδιαφέρον του για τραγούδι και άρχισε να γράφει και να ηχογραφεί το δικό του υλικό.

Μετά από λίγα χρόνια παραμονής στο Λονδίνο επέστρεψε στην Ελλάδα και άρχισε να δημιουργεί και να κυκλοφορεί τη δική του μουσική, ενώ γράφει για μερικούς από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της pop μουσικής της Ελλάδας και της Ανατολικής Ευρώπης, όπως ο Claydee και οι Playmen.

Ο Andy Nicolas αυτή την περίοδο είναι ετοιμάζει το νέο του EP με συνεργασίες – έκπληξη, που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Ένα δείγμα είναι το «Don’t Need My Love», ένα αρκετά συναισθηματικό κομμάτι επηρεασμένο από την αξέχαστη δεκαετία των ‘80s, που θα μας θυμίσει καλοκαίρι!

Ο Andy έγραψε το τραγούδι μαζί με τον Claydee Lupa ενώ την μουσική υπογράφει ο Tim Aeby. Η ίδια ομάδα υπογράφει και τα δύο τελευταία hits του Claydee, το «Licky» και το «Dame Dame».

Το «Don’t Need My Love» κυκλοφορεί σε Ελλάδα και Κύπρο από την Panik Records, στην Ανατολική Ευρώπη από την D2E Records και στον υπόλοιπο κόσμο από το σουηδικό label της Ocean Music.

Αφήστε το σχόλιό σας