Σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι ήταν επικεφαλής ο Ανδρόνικος.

Μία μοναδική βραδιά χάρισε ο Ανδρόνικος στον «Ιανό», με τη συμμετοχή του πολυτάλαντου Αντώνη Μιτζέλου.

Λίγες ημέρες αφότου κυκλοφόρησε από την Panik Oxygen το νέο του single με τίτλο «Κάποιος Αντέχει Ν’ Αγαπά», έναν «έντεχνο μπάλο» με μπλουζ στοιχεία που υπογράφεται από τον Αντώνη Μιτζέλο και την Λίνα Δημοπούλου, ο ταλαντούχος ερμηνευτής επεφύλαξε στο κοινό ένα ταξίδι σε διάφορα φάσματα και είδη μουσικής.

Η ιδιαίτερη ερμηνεία του Ανδρόνικου, ο οποίος πραγματοποιεί εμφανίσεις στην Ελλάδα και τη γενέτειρά του την Κύπρο και η σύμπραξη με τον Αντώνη Μιτζέλο δημιούργησαν ένα μοναδικό μουσικό κράμα.

Συμμετείχαν οι μουσικοί Γιώργος Πανταζής στο πιάνο, Κώστας Χατζόπουλος στις κιθάρες και Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος στα τύμπανα και στα κρουστά.

Το «Κάποιος Αντέχει Ν’ Αγαπά» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Oxygen.

Από το φθινόπωρο του 2009, ο Ανδρόνικος βρίσκεται στην Αθήνα και ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι.

Στη σκηνή πρωτοεμφανίστηκε μαζί με τους Γιάννη Σπανό, Γιώργο Χατζηνάσιο και Κώστα Χατζή, με τους οποίους συνεργάστηκε και δισκογραφικά στο πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο «Προσεχώς» (2011), σε παραγωγή Σταύρου Σιδερά και ενορχήστρωση Γιώργου Παγιάτη.

Πριν από ένα χρόνο παρουσίασε το άλμπουμ «Aνδρόνικος ΕΝΑ» με δημιουργίες καταξιωμένων συνθετών και στιχουργών, όπως των Στέφανου Κορκολή, Αντώνη Μιτζέλου, Ευσταθίας, Λίνας Δημοπούλου και Ρεβέκκας Ρούσση κ.λπ.

Φωτογραφίες

Αφήστε το σχόλιό σας