Ένα live με πολλή μουσική ετοιμάζει ο Ανδρόνικος στον «Ιανό».

O Ανδρόνικος με special guest τον Αντώνη Μιτζέλο θα μας υποδεχτούν για ένα μοναδικό live στον «Ιανό», την Παρασκευή 29 Ιουνίου στις 9 μ.μ.

Ο Ανδρόνικος πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε από την Panik Oxygen το νέο του single με τίτλο «Κάποιος Αντέχει Ν’ Αγαπά». Πρόκειται για έναν «έντεχνο μπάλο» με μπλουζ στοιχεία που υπογράφεται από τον Αντώνη Μιτζέλο  και τη Λίνα Δημοπούλου.

Από το φθινόπωρο του 2009, ο Ανδρόνικος βρίσκεται στην Αθήνα και ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι.

Στη σκηνή, πρωτοεμφανίστηκε μαζί με τους Γιάννη Σπανό, Γιώργο Χατζηνάσιο και Κώστα Χατζή, με τους οποίους συνεργάστηκε και δισκογραφικά στο πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο «Προσεχώς» (2011), σε παραγωγή Σταύρου Σιδερά και ενορχήστρωση Γιώργου Παγιάτη.

Πριν από ένα χρόνο παρουσίασε το άλμπουμ «Aνδρόνικος ΕΝΑ» με δημιουργίες καταξιωμένων συνθετών και στιχουργών, όπως των Στέφανου Κορκολή, Αντώνη Μιτζέλου, Ευσταθίας, Λίνας Δημοπούλου και Ρεβέκκας Ρούσση κ.λπ.

Σήμερα, ξεκινά μία νέα συνεργασία με την Panik Oxygen και μας παρουσιάζει το τραγούδι «Κάποιος Αντέχει Ν’ Αγαπά», ενώ παράλληλα συνεχίζει τις εμφανίσεις του σε Ελλάδα και στη γενέτειρά του, την Κύπρο.

Συμμετέχουν οι μουσικοί Γιώργος Πανταζής στο πιάνο, Κώστας Χατζόπουλος στις κιθάρες και Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος στα τύμπανα και στα κρουστά.

ΙΑΝΟΣ
Αθήνα, Σταδίου 24
Είσοδος: 10 ευρώ με ποτό

 

Αφήστε το σχόλιό σας