«Δεν Σε Διάλεξα»: Η Ανδρομάχη μαγεύει με ένα τραγούδι για τον έρωτα

-

Hit-Channel Listen Radio Live

Η Ανδρομάχη ερμηνεύει με τη ζεστή φωνή της το «Δεν Σε Διάλεξα».

Η Ανδρομάχη κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της με τίτλο «Δεν Σε Διάλεξα», μία ερωτική μπαλάντα που υπογράφει η ίδια.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια είχε την ευκαιρία να συστηθεί στο ευρύ κοινό με τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του «The Voice Of Greece», στο οποίο έφτασε μέχρι τα live shows με την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη των Stavento.

Η Ανδρομάχη έλαβε το βάπτισμα του πυρός στη δισκογραφία το Δεκέμβριο του 2017, όταν κυκλοφόρησε το τραγούδι «Το Φεγγάρι» που ήταν εμποτισμένο με λαϊκά και παραδοσιακά στοιχεία. Ο επιτυχημένος τραγουδιστής και δημιουργός Γιώργος Παπαδόπουλος εμπιστεύτηκε το ευδιάκριτο ταλέντο της και υπέγραψε τη μουσική και τους στίχους του single.

Η επόμενη δισκογραφική πρόταση της Ανδρομάχης αποκαλύφθηκε τον προηγούμενο Οκτώβριο με το «Δεν Μπορώ». Η νεαρή καλλιτέχνιδα υπέγραψε ιδιοχείρως το τραγούδι και έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για να ξεδιπλώσει ακόμα περισσότερες πτυχές του μουσικού και αναμφίβολα πηγαίου ταλέντου της.

Αφού το πρώτο δείγμα της έδωσε το δικαίωμα να νιώσει σίγουρη για τον εαυτό της και τις δυνάμεις της, η Ανδρομάχη υπογράφει τη μουσική και τους στίχους και στο νέο τραγούδι της με τίτλο «Δεν Σε Διάλεξα», μία αισθαντική μπαλάντα που ερμηνεύει με τη ζεστή φωνή της.

Το video clip για το «Δεν Σε Διάλεξα» έχει σκηνοθετήσει με σύγχρονη σκηνοθετική ματιά ο Γιώργος Μπενιουδάκης και αναφέρεται στον ανιδιοτελή έρωτα που δε γνωρίζει κανένα σύνορο και ταμπού. Πρωταγωνιστές είναι ζευγάρια διαφορετικής ηλικίας, καταγωγής, σεξουαλικότητας και χρώματος.

Ο έρωτας είναι το κλειδί που ανοίγει τις πύλες της ευτυχίας αλλά και του πόνου. Με την ίδια  ευκολία ο έρωτας μπορεί να γίνει ένα παραμύθι αλλά και ακόμα ένα μάθημα για τα λάθη μας. Ο έρωτας όμως είναι το πιο δυνατό συναίσθημα και οφείλει να υπερισχύει.

Το «Δεν Σε Διάλεξα» κυκλοφορεί από την Panik Records και την Criminal Music.

Παράλληλα, η Ανδρομάχη ολοκληρώνει τις εμφανίσεις της στο «Fantasia» στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού, με τον οποίο συνεργάζεται σταθερά τα τελευταία χρόνια στις εμφανίσεις του στην Αθήνα και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας