Ο Ανδρέας Δρακόπουλος έρχεται για να αφήσει το σημάδι του με το νέο τραγούδι του και ένα video clip που έχει guest – έκπληξη.

Γνήσια λαϊκή φωνή, συνθέτης και στιχουργός και ιδιαίτερα αγαπητός στη Βόρεια Ελλάδα, ο Ανδρέας Δρακόπουλος κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι από τη Minos EMI με τίτλο «Κανόνας».

Ο Ανδρέας Δρακόπουλος γεννήθηκε στο Αγρίνιο, έζησε εκεί μέχρι τα 18 του και στη συνέχεια έφυγε για τη Θεσσαλονίκη όπου και ξεκίνησε να τραγουδάει επαγγελματικά.

Τα τελευταία χρόνια μάλιστα γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στη συμπρωτεύουσα και αποτελεί έναν από τους πλέον αγαπητούς ανερχόμενους λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του.

Κανόνας είναι, ό,τι παίρνεις δίνεις
Και να θυμάσαι κάτι πριν με κρίνεις
Πάντα γελά καλύτερα ο τελευταίος

Το νέο τραγούδι του Ανδρέα Δρακόπουλου έχει τον τίτλο «Κανόνας» και είναι ένα απόλυτα δυναμικό και ρυθμικό λαϊκό – pop κομμάτι.

Ο «Κανόνας» κυκλοφορεί παράλληλα με το video clip του, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Μπενιουδάκη, στο οποίο συμμετέχει ως guest star η εκρηκτική Δήμητρα Αλεξανδράκη. Τη μουσική και τους στίχους έχει υπογράψει ο ίδιος ο Ανδρέας Δρακόπουλος και την ενορχήστρωση έκανε ο Γιώργος Γαλανός.

Αδελφή του Ανδρέα Δρακοπούλου είναι η -επίσης τραγουδίστρια- Φανή Δρακοπούλου, αποδεικνύοντας ότι στην περίπτωσή τους το ταλέντο και η γνήσια λαϊκή χροιά είναι οικογενειακή υπόθεση.

Ο Ανδρέας Δρακόπουλος είναι εδώ, και παίζει δυνατά βάζοντας τους δικούς του κανόνες.

Ο «Κανόνας» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI / Universal.

 

Αφήστε το σχόλιό σας