Αναβάλλονται οι επικείμενες συναυλίες της Νατάσσας Μποφίλιου, του Κωστή Μαραβέγια και της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

Η ανείπωτη τραγωδία που βιώνει η Αττική, με δεκάδες νεκρούς και εικόνες βιβλικής καταστροφής εξαιτίας των φονικών πυρκαγιών, έχει κηρύξει τη χώρα σε εθνικό πένθος.

H προγραμματισμένη συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο Βόλο, την Τρίτη 24 Ιουλίου, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», ακυρώνεται λόγω των δυσάρεστων γεγονότων.

Πληροφορίες για την εξαργύρωση εισιτηρίων θα ανακοινωθούν εντός της εβδομάδος (Πληροφορίες: Novel Vox – 210 6452420)

Λόγω των πρόσφατων, πολύ δυσάρεστων γεγονότων, η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 25 Ιουλίου συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στη Ρόδο, στο Θέατρο Μεσαιωνικής  Τάφρου, η συναυλία στην Χαλκίδα την Παρασκευή 27 Ιουλίου και η συναυλία στο Λουτράκι το Σάββατο 28 Ιουλίου, αναβάλλονται.

«Φίλοι μου οι συναυλίες που ακολουθούν σε Ρόδο, Χαλκίδα και Λουτράκι αναβάλλονται. Μπροστά στο σοκ που έχουμε υποστεί από την τραγωδία που βρήκε συνανθρώπους μας, όχι μόνο ως ένδειξη πένθους αλλά με πάσα ειλικρίνεια, εγώ και η μπάντα μου δεν έχουμε την δύναμη αλλά και τη διάθεση να παίξουμε μουσική», σχολιάζει ο Κωστής Μαραβέγιας.

Για όσους έχουν ήδη προμηθευθεί εισιτήρια καθώς και για τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των αναβληθέντων συναυλιών θα υπάρξει ενημέρωση άμεσα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Περιφέρεια Αττικής, λόγω των θλιβερών γεγονότων που συνέβησαν στην Αττική, αναβάλλεται η προγραμματισμένη για το Σάββατο 28 Ιουλίου συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στις Παλιές Φυλακές Ωρωπού.

Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει ενημέρωση.

 

Αφήστε το σχόλιό σας