Αναστάσης Κουλούρης – Από παιδί ονειρευόμουνα

-

Αναστάσης Κουλούρης - Από παιδί ονειρευόμουνα
Αναστάσης Κουλούρης – Από παιδί ονειρευόμουνα

Κινούμενος με άνεση ανάμεσα σε διαφορετικά είδη μουσικής, ο Αναστάσης Κουλούρης, κυκλοφορεί το πρώτο του CD, με τίτλο “Από παιδί ονειρευόμουνα“, με 13 ολοκαίνουργια τραγούδια.

Ο Αναστάσης Κουλούρης, ερμηνευτής, αλλά και δημιουργός των 11 από τα 13 τραγούδια του CD, μας παρουσιάζει μία δουλειά, που αν και κινείται κυρίως στο λαϊκό χώρο, περιέχει μουσικές εκπλήξεις, οι οποίες αποδεικνύουν πως, όπως δηλώνει, “η μουσική δεν έχει ταμπέλες“.

Γεννήθηκε στο Χαλάνδρι και από ηλικία μόλις έξι χρόνων, άρχισε να ασχολείται με την μουσική. Έχει μουσικές σπουδές πιάνου, κιθάρας, μπουζουκιού, φλογέρας, Θεωρίας της Μουσικής, Κλασσικού και Βυζαντινού τραγουδιού στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών και στο Ωδείο Κόνταλυ.

Επιπλέον, είναι Πτυχιούχος Κοινωνιολογίας με κατεύθυνση Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ έχει κάνει και σπουδές Ψυχολογίας.

Εργάζεται επαγγελματικά ως τραγουδοποιός από το 2003 σε μικρά σχήματα. Το 2004 κάνει το πρώτο του demo album, στο οποίο περιλαμβάνονταν τα τραγούδια “Σε ζητώ” και “Ο ένας και μοναδικός θεός μου”.

 Το CD, με τίτλο “Από παιδί ονειρευόμουνα“, που είναι ο πρώτος του ολοκληρωμένος προσωπικός δίσκος, κυκλοφορεί από την FM Recordsκαι περιέχει 13 κομμάτια σε μουσική και στίχους κυρίως του ιδίου καθώς και των καταξιωμένων δημιουργών Ανδρέα Μέξα και Γιώργου Παπαγιαννόπουλου.

Μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι «Τώρα είμαι με άλλη»:
http://www.youtube.com/watch?v=er7xpSQGmy0

Μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι «Σε ζητώ» :

http://www.youtube.com/watch?v=8cwLVu7mA6A

Μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι «Είσαι ψέμα» :

http://www.youtube.com/watch?v=Adq8NYTA

Αφήστε το σχόλιό σας