Με το ιδιαίτερο χάρισμά του σε πρώτο ρόλο, ο Αναστάσιος Ράμμος σας περιμένει για μία αξέχαστη βραδιά στο «Ρυθμός Stage».

Ο Αναστάσιος Ράμμος, ο πολυτάλαντος τραγουδιστής, performer και τραγουδοποιός, έρχεται την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στο «Ρυθμός Stage».

Ο 26χρονος που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού από την ανάδειξή του στο «Jumping Fish», ως «Καλλιτέχνης του Τριμήνου» με το τραγούδι του «Όλα Τα Μυστικά», μας προσκαλεί σε μία μοναδική βραδιά.

Συνθέτει μουσική, γράφει στίχους, και εκφράζει την ψυχή του μέσα από τα τραγούδια του, την αυθεντική σκηνική του παρουσία, την πηγαία τρέλα και θετική του ενέργεια, χαρακτηριστικά που την οδήγησαν στην οικογένεια της Panik Records.

Εκτός από τα δικά του τραγούδια του, ο ταλαντούχος Αναστάσιος Ράμμος ξεχωρίζει όλο περισσότερο και για εκείνα που υπογράφει ως δημιουργούς για καταξιωμένους συναδέλφους του από το χώρο της ελληνικής μουσικής.

Μετά από το τραγούδι «Σε Μονοπάτια Ξένα» που έδωσε τον τίτλο του στη νέα δισκογραφική δουλειά του Στέλιου Ρόκκου, ο Αναστάσιος Ράμμος έρχεται στο επίκεντρο αυτό το διάστημα χάρη στη συνεργασία του με την Έλενα Παπαρίζου στην επιτυχία «Αν Με Δεις Να Κλαίω», όπου συνυπογράφει μουσική και στίχους. Επιπλέον, το φετινό καλοκαίρι εμφανιζόταν στο πλευρό της Άννας Βίσση.

Με το ιδιαίτερο χάρισμά του να «ανεβάζει» το κοινό με δικές του δημιουργίες αλλά και με δυνατές διασκευές από την ξένη και ελληνική σκηνή, ο Αναστάσιος Ράμμος σας περιμένει για μια αξέχαστη βραδιά στο «Ρυθμός Stage», την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου.

 

Δείτε επίσης:
Ο Αναστάσιος Ράμμος φέρνει τα «Άνω – Κάτω» με καινούριο single

Αναστάσιος Ράμμος - Άνω Κάτω (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας