Ο Αναστάσιος Ράμμος κυκλοφορεί σύντομα νέο single.

Τη δισκογραφική του επάνοδο ετοιμάζει ο Αναστάσιος Ράμμος, ο οποίος αυτές τις ημέρες γυρίζει το video clip για το νέο τραγούδι του με τίτλο «Τ’ Αστέρια Μου».

Μετά την επιτυχημένη μπαλάντα «Τα Καλά Παιδιά», ο πολυδιάστατος καλλιτέχνης, performer και τραγουδοποιός υπογράφει ακόμα ένα ιδιαίτερο τραγούδι.

Ο Αναστάσιος Ράμμος είναι πολυδιάστατος καλλιτέχνης, performer, τραγουδοποιός που δε χάνει την ενέργεια και την αισιοδοξία του και έχει αναδειχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει παρουσιάσει η Panik Records τα τελευταία χρόνια.

Όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής με τις αναρτήσεις που έκανε στα «stories» του λογαριασμού του στο Instagram, το single θα συνοδεύεται από το αντίστοιχο μουσικό βίντεο, το οποίο σκηνοθετεί ο Γιάννης Μιχελόπουλος.

«Τ’ Αστέρια Μου» θα κυκλοφορήσουν σε λίγες ημέρες από την Panik Records.

Αναστάσιος Ράμμος - Τ' Αστέρια Μου - Hit Channel

Εκτός από τη γοητεία και την αυθεντικότητά του, ένα από τα ταλέντα του Αναστάσιου Ράμμου είναι να δημιουργεί τραγούδια που τα ερμηνεύουν μεγάλοι καλλιτέχνες.

Μετά το ντουέτο του με την Έλενα Παπαρίζου στο «Αν Με Δεις Να Κλαίω», που αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της προηγούμενης σεζόν, ο Αναστάσιος Ράμμος συμμετέχει με την ομάδα των ARCADE και στη δημιουργία του νέου single «Κάτι Σκοτεινό» της «Number One» τραγουδίστριας της ελληνικής δισκογραφίας.

Ως μέλος της δημιουργικής ομάδας ARCADE, ο Αναστάσιος Ράμμος έχει συνυπογράψει επίσης και το «Καλημέρα» του Σάκη Ρουβά, ενώ έχει δώσει τραγούδια του και στον Στέλιο Ρόκκο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας