Η εδώ και μήνες προγραμματισμένη Ευρωπαϊκή περιοδεία των Mobb Deep αναβλύθηκε λόγω προβλήματος με την ταξιδιωτική άδεια του Albert “Prodigy” Johnson. Αρχικά η διοργανώτρια εταιρία για την συναυλία της 22ης Ιουνίου που θα λάμβανε χώρα στο Gagarin 205 ανακοίνωσε πως θα προσπαθήσει να ανακοινώσει σύντομα την νέα ημερομηνία της συναυλίας, όμως φαίνεται πως για μία ακόμη φορά μία ελληνική εταιρία αντιμετωπίζει προβλήματα με κάποιο ξένο γραφείο management και σας παραθέτουμε την τελευταία ανακοίνωση της Noiz Art & Music Productions

Επειδή το επίσημο management των MOBB DEEP αδυνατεί να δώσει σαφείς και συγκεκριμένες ημερομηνίες επόμενης διεξαγωγής της Ευρωπαϊκής περιοδείας του group, ανακοινώνουμε ως NOIZ ART & MUSIC PRODUCTIONS ότι παρ’ όλη την τεράστια οικονομική ζημία που υπέστη η εταιρία από την όλη αυτή παραγωγή, και θέλοντας να αποφύγουμε οποιοδήποτε ρίσκο για το αγοραστικό κοινό, αναγκαζόμαστε να προβούμε σε ακύρωση της συναυλίας 22/06/2013 στο Gagarin 205.

Όλοι όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια από τα καταστήματα PUBLIC Αττικής, μπορούν να τα εξαργυρώσουν από το Σάββατο 22/06/2013 μέχρι και Σάββατο 29/06/2013, ωράριο Σαββάτου 16.00 – 20.00, Καθημερινές 17.00 – 21.00, μόνο από το Κεντρικό κατάστημα PUBLIC, Καραγεώργη Σερβίας 1 στο Σύνταγμα, από το Τμήμα Εισιτηρίων.

Οι αγοραστές των εισιτηρίων από Θεσσαλονίκη , θα εξαργυρώσουν από το κατάστημα Public στην Θεσσαλονίκη, Τσιμισκή 24.

Παρακαλείσθε όπως προβείτε εγκαίρως τις αναγραφόμενες ημερομηνίες και ώρες για την επιστροφή των εισιτηρίων. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε προσωπικά να προβείτε, μπορεί να το κάνει κάποιος άλλος στην θέση σας αρκεί να έχει μαζί του το απόκομμα του εισιτηρίου.

Λυπούμαστε για την όποια ταλαιπωρία και ελπίζουμε στην κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
NOIZ ART & MUSIC PRODUCTIONS

Αφήστε το σχόλιό σας