Ένα τεχνικό λάθος στην καταμέτρηση των ψήφων ανέδειξε διαφορετικό νικητή σε ένα ζευγάρι από τα Cross Battles του «The Voice».

Το πρώτο live του «The Voice» ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου και με την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού πήραν το εισιτήριο για τον ημιτελικό οκτώ παίκτες.

Με λύπη, ανακοινώνεται ότι από λάθος της εταιρείας που ανέλαβε την τηλεπικοινωνιακή υποστήριξη και διεξήγαγε την καταμέτρηση των ψήφων, στο δεύτερο διαγωνιζόμενο ζευγάρι της βραδιάς οι ψήφοι προσμετρήθηκαν λάθος, δηλαδή αποδόθηκαν στον έναν οι ψήφοι του άλλου όπως αυτές μετρήθηκαν στην Κύπρο.

Κατά συνέπεια ανακοινώθηκε λάθος νικητής.

Κέλλυ Ντούλια - Χρήστος Θεοδώρου - The Voice of Greece 3
Κέλλυ Ντούλια & Χρήστος Θεοδώρου στο πρώτο live.

Μετά τον έλεγχο που διεξήχθη από την εταιρεία παραγωγής o νικητής του Cross Battle αναδεικνύεται σύμφωνα με την ψήφο του κοινού ο Χρήστος Θεοδώρου (από την ομάδα του Σάκη Ρουβά) και όχι η Κέλλυ Ντούλια (από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη) όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στο live του «The Voice».

Η εταιρεία παραγωγής και το τηλεοπτικό κανάλι προκειμένου να διασφαλισθεί η εγκυρότητα των αποτελεσμάτων ζήτησαν την επανεξέταση όλων των ψηφοφοριών της βραδιάς και πήραν τη διαβεβαίωση ότι δεν υπήρξε άλλο πρόβλημα στην καταμέτρηση, ούτε κάτι τέτοιο θα επαναληφθεί στο μέλλον.

Κατόπιν αυτών η εταιρεία παραγωγής αποφάσισε εκτός από το Χρήστο Θεοδώρου που είναι ο νικητής της αναμέτρησης να περάσει στον ημιτελικό και η Κέλλυ Ντούλια που αρχικά έχει ανακοινωθεί ως νικήτρια.

Μην το χάσετε: Στο πρώτο LIVE του «The Voice»
η αδρεναλίνη ανέβηκε στα ύψη – Δείτε όλες τις εμφανίσεις

Κωστής Μαραβέγιας - Σάκης Ρουβάς - Έλενα Παπαρίζου - Πάνος Μουζουράκης (The Voice of Greece 3) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας