Οι Matrimony υπέγραψαν στην Columbia Records και αυτή την περίοδο ηχογραφούν το debut album τους (σε μεγάλη δισκογραφική εταιρία) με παραγωγό τον Jay Joyce (Emmylou Harris, The Wallflowers) και το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2013. Το τραγούδι της μπάντας “Obey Your Guns” έκανε το ντεμπούτο του στο νέο TV Spot του Chevrolet. Το “Obey Your Guns” θα είναι διαθέσιμο για αγορά στο iTunes σε λίγες μέρες και θα περιλαμβάνεται στην επερχόμενη κυκλοφορία των Matrimony.

Δημιουργήθηκαν το 2009 από το ζευγάρι Ashlee Hardee Brown και Jimmy Brown και τα μέλη της οικογένειας Jordan Hardee και CJ Hardee για να ολοκληρωθεί το line up των Matrimony. Ο ήχος του group είναι ένα μείγμα των Ιρλανδέζικων folk ριζών του Jimmy μαζί με τις Αμερικάνικες επιρροές της Hardee για να «φτιάξουν» ένα ζωντανό και σύγχρονο ήχο, αποκλειστικά δικό τους. Ο τοπικός τύπος υποστήριξε από την αρχή την μπάντα και το EP τους, που κυκλοφόρησαν από μόνοι τους, με το Charlotte Observer να γράφει “one of the area’s best new bands… features male-female vocals, acoustic strings (banjo, violin, mandolin, bouzouki), backing shouts and keyboards in a stew that occasionally echoes the Arcade Fire’s musical recipe”.

Η μπάντα έχει περιοδεύσει σε όλη την Αμερική, μοιράζοντας την σκηνή με καλλιτέχνες όπως τους Mumford & Sons, Gillian Welch, Modest Mouse, Langhorne Slim και Nathaniel Rateliff. Ενώ ολοκληρώνουν το νέο τους album, η μπάντα θα πραγματοποιήσει κάποια shows, μεταξύ άλλων θα είναι το opening act στους Passion Pit στα τέλη αυτού του μήνα.

Matrimony | Obey Your Guns from Crown Alley Films on Vimeo.

Αφήστε το σχόλιό σας