Η Sony Music μας παρουσιάζει την τελευταία ανακάλυψη της Soul, τους Hannah Williams (ή αλλιώς την πιο funky νέα diva της Deep Soul) and the Tastemakers, οι οποίοι κυκλοφορούν το πρώτο τους single “Work It Out” με την καλλιτεχνική επιμέλεια του DIESLER (Thru Thoughts, Freestyle…).

Οι Hannah Williams and the Tastemakers έχουν κερδίσει το βρετανικό κοινό έχοντας συνεχές υποστήριξη από soul καλλιτέχνες όπως Charles Bradley, The Dap-kings, Craig Charles και Lee Fields, με τους οποίους έχουν μοιραστεί την ίδια σκηνή τους τελευταίους 12 μήνες. Οι εκπληκτικές φωνητικές ικανότητες της Hannah της έχουν δώσει τη δυνατότητα να την παρομοιάζουν με την Adele και την Amy Winehouse. Η φανταστική μπάντα, με επικεφαλή τον Hillman Mondegreen ταιριάζει απόλυτα με την Hannah καθώς η ίδια δίνει τον καλύτερό της εαυτό, ηχογραφεί με τέτοιο τρόπο που συλλαμβάνει το αληθινό συναίσθημα, τα επικά strings και τα ξεχωριστό ήχο των Tastemaker.

Τόσο νέα, τόσο καλή, τόσο βαθιά…Αν είστε fans της deep soul και της raw funk ανακαλύψτε τους Hannah Williams & the Tastemakers.

Ακούστε το “Work It Out”:

Αφήστε το σχόλιό σας