Ανακαλύψτε τον Anise K – Ακούστε το τραγούδι του «Walking On Air»

Anise K feat. Snoop Dogg & Bella Blue walking on airΗ Sony Music είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία του single από τον Anise K, «Walking On Air» στο οποίο συμμετέχει ο hip hop superstar Snoop Dogg και η καταπληκτική τραγουδίστρια Bella Blue. Αυτό είναι το τελευταίο τραγούδι που ηχογράφησε ως Snoop Dogg, πριν αλλάξει πρόσφατα σε SNOOP LION.

Ο Anise K είναι ένα νέο όνομα στην pop μουσική σκηνή και μπαίνει δυναμικά στο χώρο με σπουδαίες συνεργασίες. Στη τελευταία κυκλοφορία, στο «Walking On Air», ο Anise K βρέθηκε στο studio με μερικούς από τους καλύτερους παραγωγούς στον κόσμο, οι οποίοι έχουν δουλέψει με καλλιτέχνες όπως Beyonce, Ricky Martin και Celine Dion για να αναφέρουμε μερικούς.

Πίσω στο 2006 ο Anise είχε την πρώτη του επαγγελματική επιτυχία, η οποία τον βοήθησε στην σημερινή μουσική του σταδιοδρομία. Συνεργάστηκε με τον παραγωγό K.C Porter, ο οποίος έχει κερδίσει τρία βραβεία Grammy.

Ως τραγουδοποιός, παραγωγός και καλλιτέχνης είναι εξαιρετικά ευέλικτος σε όλα τα είδη της μουσικής. Από νεαρή ηλικία έχει αναπτύξει μια ισχυρή σύνδεση με το keyboard του, η οποία με την πάροδο του χρόνου εξελίχθηκε σε μια μοναδική συναίσθηση της μουσικής από όλους τους πολιτισμούς, τις ηλικίες και τις παραδόσεις.

Ο Anise K κυκλοφόρησε το debut single του ‘I FEEL GOOD’ τον Ιούνιο του 2011 το οποίο το έκανε παραγωγή ο βραβευμένος με ARIA, Audius Mtawarira, ο οποίος είναι ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς στην Αυστραλία και υπεύθυνος για πολλά #1 hits στα ARIA charts για καλλιτέχνες όπως Jessica Mauboy, Delta Goodrem, Mel B και πολλούς ακόμα.

Το 2012 υπέγραψε στην Sony Music Entertainment και τώρα μας παρουσιάζει το 2ο single του «Walking On Air» στο οποίο συμμετέχει ένας από τους δημοφιλέστερους hip hop καλλιτέχνες όλων των εποχών!

Αφήστε το σχόλιό σας